|
Post by Admin on Dec 24, 2018 3:27:15 GMT
1. Weanling/Yearling Colts 2. Weanling/Yearling Fillies 3. 2-3 Year Old Colts 4. 2-3 Year Old Fillies
5. 4-6 Year Old Stallions 6. 4-6 Year Old Mares 7. 7-9 Year Old Stallions 8. 7-9 Year Old Mares 9. 10-14 Year Old Stallions 10. 10-14 Year Old Mares 11. 15+ Year Old Stallions 12. 15+ Year Old Mares
13. Open Geldings
F1. Furball Futurity Weanling/Yearling Colts & Fillies F2. Furball Futurity Two to Three Year Old Colts & Fillies F3. Furball Futurity Auction Foals Open
CF1. HF Chincoteague Foundation Ponies Open
P1. Acclaimed Pony Open (400-999 $P) P2. Celebrated Pony Open (1,000-1,749 $P) P3. Famous Pony Open (1,750-2,999 $P) P4. Illustrious Pony Open (3,000-4,999 $P) P5. Legendary Pony Open (5,000+ $P)
14. Sport Horse Prospect 15. Driving Prospect 16. Western Prospect
17. Training Level Dressage 18. First Level Dressage 19. Second Level Dressage 20. Third Level Dressage 21. Fourth Level Dressage 22. FEI Dressage (state level)
23. Green Jumper (max height 2’0?) 24. Low Pony Jumper 2’6? to 3’0? 25. High Pony Jumper 3’0? to 3’6? 26a. Pony Grand Prix 4’0? 26b. HFPA Gold Prix 4’6 to 5’0? (at least 5 Pony Grand Prix wins)
27. Green Hunter Pony 28. Small Hunter Pony 29. Medium Hunter Pony 30. Large Hunter Pony
31. Novice Pleasure Pony 32. Open Pleasure Pony 33. Obstacle Driving 34. Driven dressage
35. Division I Eventing (Pre-Novice, Novice) 36. Division II Eventing (Training, Preliminary) 37. Division III Eventing (Intermediate, Advanced)
38. Western Pleasure 39. Trail 40. Reining 41. Barrel Racing 42. Pole Bending
M1. Weanling/Yearling Miniature Horses M2. Two to Nine Year Old Miniature Horses M3. Ten and Up Miniature Horses M4. Junior Pleasure Driving M5. Open Pleasure Driving M6. Junior Country Pleasure Driving M7. Open Country Pleasure Driving M8. Roadster Driving M9. Obstacle Driving M10. Liberty M11. Jumper M12. Costume M13. Versatility M14. Hunter In-Hand M15. Pairs Driving (please enter: “Horse 1 & Horse 2? on the same line) M16. Mini Racing
|
|
|
Post by lori on Dec 26, 2018 0:45:08 GMT
1. Weanling/Yearling Colts Tobago RPF-Lori
2. Weanling/Yearling Fillies Brightleaf Last Minute Miracle-Lori
3. 2-3 Year Old Colts Brightleaf Last Minute Miracle-Lori Brightleaf Bright Lights-Lori Brightleaf Swiss Chocolate-Lori Brightleaf A Flawless Bet-Lori
4. 2-3 Year Old Fillies Brightleaf Simply Rose-Lori Phoenix Sweet Becky-Lori Covfefe RPF-Lori
5. 4-6 Year Old Stallions Pineview Sweet Yankee-Lori
6. 4-6 Year Old Mares Damn Sullen Distress-Lori Brightleaf Moonsmoke-Lori Street Strutta-Lori Bogna ETM-Lori
7. 7-9 Year Old Stallions Manor Wing Man ETM-Lori Rajmund ETM-Lori
8. 7-9 Year Old Mares Manor Superb Flyer ETM-Lori Forever Countessa LLE-Lori Ripplewood Rose Tinted-Lori
9. 10-14 Year Old Stallions Caraleigh Big Time Playa-Lori
10. 10-14 Year Old Mares Manor Out of Derry-Lori Eagle Manor Miraculous Obsidian-Lori
11. 15+ Year Old Stallions Castle Hill's Simple Task-Lori
12. 15+ Year Old Mares Carpe Diem FA-Lori Mooncycle-Lori Brightleaf Simply Rose-Lori
13. Open Geldings Phoenix Halwyn-Lori Brightleaf Roll the Dice-Lori Tommy Tu-Tone-Lori
F1. Furball Futurity Weanling/Yearling Colts & Fillies F2. Furball Futurity Two to Three Year Old Colts & Fillies F3. Furball Futurity Auction Foals Open
P1. Acclaimed Pony Open (400-999 $P) P2. Celebrated Pony Open (1,000-1,749 $P) P3. Famous Pony Open (1,750-2,999 $P) P4. Illustrious Pony Open (3,000-4,999 $P) P5. Legendary Pony Open (5,000+ $P)
14. Sport Horse Prospect Tobago RPF-Lori Phoenix Sweet Becky-Lori
15. Driving Prospect Brightleaf Last Minute Miracle-Lori Brightleaf Bright Lights-Lori Brightleaf Swiss Chocolate-Lori Covfefe RPF-Lori Tommy Tu-Tone-Lori
16. Western Prospect
17. Training Level Dressage 18. First Level Dressage 19. Second Level Dressage 20. Third Level Dressage 21. Fourth Level Dressage 22. FEI Dressage (state level)
23. Green Jumper (max height 2’0?) 24. Low Pony Jumper 2’6? to 3’0? 25. High Pony Jumper 3’0? to 3’6? 26a. Pony Grand Prix 4’0? Manor Out of Derry-Lori
26b. HFPA Gold Prix 4’6 to 5’0? (at least 5 Pony Grand Prix wins)
27. Green Hunter Pony Brightleaf Moonsmoke-Lori Brightleaf Roll the Dice-Lori Brightleaf Simply Rose-Lori
28. Small Hunter Pony Pineview Sweet Yankee-Lori
29. Medium Hunter Pony Carpe Diem FA-Lori Mooncycle-Lori Castle Hill's Simple Task-Lori
30. Large Hunter Pony Caraleigh Big Time Playa-Lori Kildeer Queen Elizabeth-Lori
31. Novice Pleasure Pony Brightleaf Last Minute Miracle-Lori
32. Open Pleasure Pony Eagle Manor Miraculous Obsidian-Lori Manor Wing Man ETM-Lori Manor Superb Flyer ETM-Lori Forever Countessa LLE-Lori
33. Obstacle Driving Eagle Manor Miraculous Obsidian-Lori Forever Countessa LLE-Lori Ripplewood Rose Tinted-Lori
34. Driven dressage Brightleaf Last Minute Miracle-Lori Ripplewood Rose Tinted-Lori
35. Division I Eventing (Pre-Novice, Novice) 36. Division II Eventing (Training, Preliminary) 37. Division III Eventing (Intermediate, Advanced)
38. Western Pleasure 39. Trail 40. Reining Damn Sullen Distress-Lori
41. Barrel Racing Brightleaf A Flawless Bet-Lori
42. Pole Bending Brightleaf A Flawless Bet-Lori
M1. Weanling/Yearling Miniature Horses Bavenwood's Vizual Distortion-Lori
M2. Two to Nine Year Old Miniature Horses King Cobra CKS-Lori
M3. Ten and Up Miniature Horses PYR Jubilee-Lori Peppermint's Super Creation-Lori
M4. Junior Pleasure Driving M5. Open Pleasure Driving PYR Jubilee-Lori Peppermint's Super Creation-Lori
M6. Junior Country Pleasure Driving M7. Open Country Pleasure Driving Peppermint's Super Creation-Lori
M8. Roadster Driving M9. Obstacle Driving PYR Jubilee-Lori King Cobra CKS-Lori
M10. Liberty PYR Jubilee-Lori King Cobra CKS-Lori
M11. Jumper M12. Costume Peppermint's Super Creation-Lori
M13. Versatility King Cobra CKS-Lori
M14. Hunter In-Hand M15. Pairs Driving (please enter: “Horse 1 & Horse 2? on the same line) M16. Mini Racing
|
|
Sunni
Junior Member
|
Post by Sunni on Jan 6, 2019 20:28:13 GMT
1. Weanling/Yearling Colts
Tobago RPF-Lori
2. Weanling/Yearling Fillies
Brightleaf Last Minute Miracle-Lori
3. 2-3 Year Old Colts
Brightleaf Last Minute Miracle-Lori Brightleaf Bright Lights-Lori Brightleaf Swiss Chocolate-Lori Brightleaf A Flawless Bet-Lori
4. 2-3 Year Old Fillies Brightleaf Simply Rose-Lori Phoenix Sweet Becky-Lori Covfefe RPF-Lori MI Explicit Remarque- Sunni MYS Sheza Pistol Lady- Sunni MYS Packin Righteous Fire- Sunni MI Niamh- Sunni
5. 4-6 Year Old Stallions Pineview Sweet Yankee-Lori MI Varyllo- Sunni Devilish RPF- Sunni MYS Heza Kissin Magnum- Sunni Forever Luka RPF- Sunni
6. 4-6 Year Old Mares Damn Sullen Distress-Lori Brightleaf Moonsmoke-Lori Street Strutta-Lori Bogna ETM-Lori MI Aigneis- Sunni
7. 7-9 Year Old Stallions Manor Wing Man ETM-Lori Rajmund ETM-Lori MI Bardaer- Sunni MI Adynuhls- Sunni Caraleigh Favored Saint- Sunni Vollmand Feuer CE- Sunni MI Quarde- Sunni Manor Premonitions ETM- Sunni
8. 7-9 Year Old Mares Manor Superb Flyer ETM-Lori Forever Countessa LLE-Lori Ripplewood Rose Tinted-Lori Windblown Rebel Angel- Sunni Windblown Charm- Sunni MI Gavenia- Sunni PYR Magnifika- Sunni MI Wodonar- Sunni
9. 10-14 Year Old Stallions Caraleigh Big Time Playa-Lori Caraleigh Feliz- Sunni
10. 10-14 Year Old Mares Manor Out of Derry-Lori Eagle Manor Miraculous Obsidian-Lori
11. 15+ Year Old Stallions Castle Hill's Simple Task-Lori
12. 15+ Year Old Mares Carpe Diem FA-Lori Mooncycle-Lori Brightleaf Simply Rose-Lori
13. Open Geldings Phoenix Halwyn-Lori Brightleaf Roll the Dice-Lori Tommy Tu-Tone-Lori
F1. Furball Futurity Weanling/Yearling Colts & Fillies
F2. Furball Futurity Two to Three Year Old Colts & Fillies
F3. Furball Futurity Auction Foals Open
P1. Acclaimed Pony Open (400-999 $P)
P2. Celebrated Pony Open (1,000-1,749 $P)
P3. Famous Pony Open (1,750-2,999 $P)
P4. Illustrious Pony Open (3,000-4,999 $P)
P5. Legendary Pony Open (5,000+ $P)
14. Sport Horse Prospect Tobago RPF-Lori Phoenix Sweet Becky-Lori MI Niamh- Sunni
15. Driving Prospect Brightleaf Last Minute Miracle-Lori Brightleaf Bright Lights-Lori Brightleaf Swiss Chocolate-Lori Covfefe RPF-Lori Tommy Tu-Tone-Lori MI Explicit Remarque- Sunni
16. Western Prospect MYS Sheza Pistol Lady- Sunni MYS Packin Righteous Fire- Sunni
17. Training Level Dressage
18. First Level Dressage
19. Second Level Dressage
20. Third Level Dressage MI Quarde- Sunni
21. Fourth Level Dressage Windblown Rebel Angel- Sunni
22. FEI Dressage (state level) Vollmand Feuer CE- Sunni (PSG) Caraleigh Feliz- Sunni (PSG)
23. Green Jumper (max height 2’0?) MI Varyllo- Sunni
24. Low Pony Jumper 2’6? to 3’0? MI Aigneis- Sunni
25. High Pony Jumper 3’0? to 3’6?
26a. Pony Grand Prix 4’0? Manor Out of Derry-Lori
26b. HFPA Gold Prix 4’6 to 5’0? (at least 5 Pony Grand Prix wins)
27. Green Hunter Pony Brightleaf Moonsmoke-Lori Brightleaf Roll the Dice-Lori Brightleaf Simply Rose-Lori
28. Small Hunter Pony Pineview Sweet Yankee-Lori
29. Medium Hunter Pony Carpe Diem FA-Lori Mooncycle-Lori Castle Hill's Simple Task-Lori
30. Large Hunter Pony Caraleigh Big Time Playa-Lori Kildeer Queen Elizabeth-Lori MI Adynuhls- Sunni MI Gavenia- Sunni
31. Novice Pleasure Pony Brightleaf Last Minute Miracle-Lori
32. Open Pleasure Pony Eagle Manor Miraculous Obsidian-Lori Manor Wing Man ETM-Lori Manor Superb Flyer ETM-Lori Forever Countessa LLE-Lori Devilish RPF- Sunni Forever Luka RPF- Sunni Manor Premonitions ETM- Sunni MI Wodonar- Sunni
33. Obstacle Driving Eagle Manor Miraculous Obsidian-Lori Forever Countessa LLE-Lori Ripplewood Rose Tinted-Lori
34. Driven dressage Brightleaf Last Minute Miracle-Lori Ripplewood Rose Tinted-Lori
35. Division I Eventing (Pre-Novice, Novice)
36. Division II Eventing (Training, Preliminary) Windblown Charm- Sunni PYR Magnifika- Sunni
37. Division III Eventing (Intermediate, Advanced) Caraleigh Favored Saint- Sunni
38. Western Pleasure
39. Trail
40. Reining Damn Sullen Distress-Lori MYS Heza Kissin Magnum- Sunni MI Bardaer- Sunni
41. Barrel Racing Brightleaf A Flawless Bet-Lori
42. Pole Bending Brightleaf A Flawless Bet-Lori
M1. Weanling/Yearling Miniature Horses Bavenwood's Vizual Distortion-Lori
M2. Two to Nine Year Old Miniature Horses King Cobra CKS-Lori
M3. Ten and Up Miniature Horses PYR Jubilee-Lori Peppermint's Super Creation-Lori
M4. Junior Pleasure Driving
M5. Open Pleasure Driving PYR Jubilee-Lori Peppermint's Super Creation-Lori
M6. Junior Country Pleasure Driving
M7. Open Country Pleasure Driving Peppermint's Super Creation-Lori
M8. Roadster Driving
M9. Obstacle Driving PYR Jubilee-Lori King Cobra CKS-Lori
M10. Liberty PYR Jubilee-Lori King Cobra CKS-Lori
M11. Jumper
M12. Costume Peppermint's Super Creation-Lori
M13. Versatility King Cobra CKS-Lori
M14. Hunter In-Hand
M15. Pairs Driving (please enter: “Horse 1 & Horse 2? on the same line)
M16. Mini Racing
|
|