|
Post by Admin on Feb 7, 2019 22:46:36 GMT
1. Weanling/Yearling Colts Tobago RPF-Lori
2. Weanling/Yearling Fillies Brightleaf Last English Toffee-Lori
3. 2-3 Year Old Colts Brightleaf Last Minute Miracle-Lori Brightleaf Bright Lights-Lori Brightleaf Swiss Chocolate-Lori Brightleaf A Flawless Bet-Lori Saraid Rallentando - Eagle Talon Fuinneam Saraid Tjodgeir - Eagle Talon Fuinneam Shamus CKS - Amanda Brightleaf Topeka Takedown-Lori
4. 2-3 Year Old Fillies Brightleaf Simply Rose-Lori Phoenix Sweet Becky-Lori Covfefe RPF-Lori MI Explicit Remarque- Sunni MYS Sheza Pistol Lady- Sunni MYS Packin Righteous Fire- Sunni MI Niamh- Sunni Black Showgirl BM - Eagle Talon Fuinneam Veronas Storm CKS - Amanda
5. 4-6 Year Old Stallions Pineview Sweet Yankee-Lori MI Varyllo- Sunni Devilish RPF- Sunni MYS Heza Kissin Magnum- Sunni Forever Luka RPF- Sunni The Big Chill RPF - Eagle Talon Fuinneam ETM Immortal Kingdom - Eagle Talon Moarga Kristall Zalic RPF - Eagle Talon Fuinneam Brightleaf Flying Monkey-Lori Rocky Road FF-Lori
6. 4-6 Year Old Mares Damn Sullen Distress-Lori Brightleaf Moonsmoke-Lori Street Strutta-Lori Bogna ETM-Lori MI Aigneis- Sunni Phoenix Pot O Gold - Eagle Talon Fuinneam Ripplewood Hurricane - Amanda GI Power De Luxe - Amanda Ripplewood Castaway - Amanda
7. 7-9 Year Old Stallions Manor Wing Man ETM-Lori Rajmund ETM-Lori MI Bardaer- Sunni MI Adynuhls- Sunni Caraleigh Favored Saint- Sunni Vollmand Feuer CE- Sunni MI Quarde- Sunni Manor Premonitions ETM- Sunni Voldsom Brynjar - Eagle Talon Fuinneam Caraleigh Sussex - Eagle Talon Fuinneam Wicked Burn GI - Eagle Talon Fuinneam A Roman Warrior - Amanda
8. 7-9 Year Old Mares Manor Superb Flyer ETM-Lori MI Promenade Sugar and Spice-Lori Ripplewood Rose Tinted-Lori Windblown Rebel Angel- Sunni Windblown Charm- Sunni MI Gavenia- Sunni PYR Magnifika- Sunni MI Wodonar- Sunni Evergreens Helovise - Eagle Talon Fuinneam Veslemoy Wv - Eagle Talon Fuinneam MI Balijord - Eagle Talon Fuinneam Manor Louisianan Jewel ETM - Eagle Talon Fuinneam MI Vornhrae - Eagle Talon Measctha JennyAnyDots - Eagle Talon Measctha Caraleigh Fiona - Amanda Hello Dolly - Amanda Honey Bear - Amanda Valeriana - Amanda
9. 10-14 Year Old Stallions Caraleigh Big Time Playa-Lori Caraleigh Feliz- Sunni PYR Simply Seven - Eagle Talon Fuinneam PYR Boom Headshot - Eagle Talon Measctha Rotor Sand - Eagle Talon Fuinneam Waidmanns Heil - Eagle Talon Fuinneam GSF Phantom Chant - Eagle Talon Fuinneam Bywinds Lamboughini - Eagle Talon Fuinneam Trinity Tadeas - Eagle Talon Fuinneam Caraleigh Dragonsbane - Eagle Talon Measctha Nevado - Eagle Talon Fuinneam Bywinds Kamora - Amanda Xplod - Amanda Fearghas-Lori
10. 10-14 Year Old Mares Eagle Manor Miraculous Obsidian-Lori Continental Drift - Eagle Talon Fuinneam Avalanche - Eagle Talon Fuinneam Ebony Rose-Lori CKS Sundance Melody - Amanda Flame Dancer - Amanda Manor Moonshine From Devon ETM - Amanda MC Silvana - Amanda Mocha Latte - Amanda White Sionne - Amanda
11. 15+ Year Old Stallions Castle Hill's Simple Task-Lori
12. 15+ Year Old Mares Carpe Diem FA-Lori Mooncycle-Lori Glencarrig Shannon - Amanda
13. Open Geldings Phoenix Halwyn-Lori Brightleaf Roll the Dice-Lori Up Lunar Kreek - Eagle Talon Measctha Highland Starr WVF - Eagle Talon Measctha
F1. Furball Futurity Weanling/Yearling Colts & Fillies
F2. Furball Futurity Two to Three Year Old Colts & Fillies
F3. Furball Futurity Auction Foals Open
CF1. HF Chincoteague Foundation Ponies Open Caraleigh Kodachrome-Lori
P1. Acclaimed Pony Open (400-999 $P) Castle Hill's Simple Task-Lori Phoenix Sweet Becky-Lori Peppermint's Super Creation-Lori Eagle Manor Miraculous Obsidian-Lori Brightleaf Last Minute Miracle-Lori Brightleaf English Toffee-Lori Brightleaf Bright Lights-Lori Brightleaf Swiss Chocolate-Lori Manor Wing Man ETM-Lori Manor Superb Flyer ETM-Lori Brightleaf A Flawless Bet-Lori
P2. Celebrated Pony Open (1,000-1,749 $P)
P3. Famous Pony Open (1,750-2,999 $P)
P4. Illustrious Pony Open (3,000-4,999 $P)
P5. Legendary Pony Open (5,000+ $P)
14. Sport Horse Prospect Tobago RPF-Lori Phoenix Sweet Becky-Lori MI Niamh- Sunni Black Showgirl BM - Eagle Talon Fuinneam
15. Driving Prospect Brightleaf Last Minute Miracle-Lori Brightleaf Bright Lights-Lori Brightleaf Swiss Chocolate-Lori Covfefe RPF-Lori Tommy Tu-Tone-Lori MI Explicit Remarque- Sunni
16. Western Prospect MYS Sheza Pistol Lady- Sunni MYS Packin Righteous Fire- Sunni
17. Training Level Dressage Ebony Rose-Lori Ripplewood Hurricane - Amanda
18. First Level Dressage
19. Second Level Dressage
20. Third Level Dressage MI Quarde- Sunni Wicked Burn GI - Eagle Talon Fuinneam PYR Boom Headshot - Eagle Talon Measctha Bywinds Kamora - Amanda
21. Fourth Level Dressage Windblown Rebel Angel- Sunni Manor Louisianan Jewel ETM - Eagle Talon Fuinneam Rotor Sand - Eagle Talon Fuinneam Waidmanns Heil - Eagle Talon Fuinneam
22. FEI Dressage (state level) Vollmand Feuer CE- Sunni (PSG) Caraleigh Feliz- Sunni (PSG) GSF Phantom Chant - Eagle Talon Fuinneam (Int I)
23. Green Jumper (max height 2’0?) MI Varyllo- Sunni Brightleaf Flying Monkey-Lori
24. Low Pony Jumper 2’6? to 3’0? MI Aigneis- Sunni Kristall Zalic RPF - Eagle Talon Fuinneam Trinity Tadeas - Eagle Talon Fuinneam
25. High Pony Jumper 3’0? to 3’6?
26a. Pony Grand Prix 4’0? Bywinds Lamboughini - Eagle Talon Fuinneam MI Vornhrae - Eagle Talon Measctha
26b. HFPA Gold Prix 4’6 to 5’0? (at least 5 Pony Grand Prix wins)
27. Green Hunter Pony Brightleaf Moonsmoke-Lori Brightleaf Roll the Dice-Lori Brightleaf Simply Rose-Lori Phoenix Pot O Gold - Eagle Talon Fuinneam Shamus CKS - Amanda
28. Small Hunter Pony Pineview Sweet Yankee-Lori Caraleigh Sussex - Eagle Talon Fuinneam Honey Bear - Amanda Mocha Latte - Amanda Valeriana - Amanda
29. Medium Hunter Pony Carpe Diem FA-Lori Mooncycle-Lori Castle Hill's Simple Task-Lori PYR Simply Seven - Eagle Talon Fuinneam Veronas Storm CKS - Amanda
30. Large Hunter Pony Caraleigh Big Time Playa-Lori Kildeer Queen Elizabeth-Lori MI Adynuhls- Sunni MI Gavenia- Sunni Up Lunar Kreek - Eagle Talon Measctha A Roman Warrior - Amanda Caraleigh Fiona - Amanda Flame Dancer - Amanda Glencarrig Shannon - Amanda White Sionne - Amanda Xplod - Amanda
31. Novice Pleasure Pony Brightleaf Last Minute Miracle-Lori ETM Immortal Kingdom - Eagle Talon Moarga Phoenix Heath - Eagle Talon Fuinneam
32. Open Pleasure Pony Eagle Manor Miraculous Obsidian-Lori Manor Wing Man ETM-Lori Manor Superb Flyer ETM-Lori Forever Countessa LLE-Lori Devilish RPF- Sunni Forever Luka RPF- Sunni Manor Premonitions ETM- Sunni MI Wodonar- Sunni
33. Obstacle Driving Eagle Manor Miraculous Obsidian-Lori Forever Countessa LLE-Lori Ripplewood Rose Tinted-Lori Saraid Rallentando - Eagle Talon Fuinneam Saraid Tjodgeir - Eagle Talon Fuinneam The Big Chill RPF - Eagle Talon Fuinneam Voldsom Brynjar - Eagle Talon Fuinneam Continental Drift - Eagle Talon Fuinneam Avalanche - Eagle Talon Fuinneam Evergreens Helovise - Eagle Talon Fuinneam Veslemoy Wv - Eagle Talon Fuinneam MI Balijord - Eagle Talon Fuinneam Ripplewood Castaway - Amanda
34. Driven dressage Brightleaf Last Minute Miracle-Lori Ripplewood Rose Tinted-Lori Saraid Rallentando - Eagle Talon Fuinneam Saraid Tjodgeir - Eagle Talon Fuinneam The Big Chill RPF - Eagle Talon Fuinneam Voldsom Brynjar - Eagle Talon Fuinneam Continental Drift - Eagle Talon Fuinneam Avalanche - Eagle Talon Fuinneam Evergreens Helovise - Eagle Talon Fuinneam Veslemoy Wv - Eagle Talon Fuinneam MI Balijord - Eagle Talon Fuinneam Ripplewood Castaway - Amanda
35. Division I Eventing (Pre-Novice, Novice)
36. Division II Eventing (Training, Preliminary) Windblown Charm- Sunni PYR Magnifika- Sunni Highland Starr WVF - Eagle Talon Measctha JennyAnyDots - Eagle Talon Measctha GI Power De Luxe - Amanda
37. Division III Eventing (Intermediate, Advanced) Caraleigh Favored Saint- Sunni Caraleigh Dragonsbane - Eagle Talon Measctha CKS Sundance Melody - Amanda Manor Moonshine From Devon ETM - Amanda MC Silvana - Amanda
38. Western Pleasure Hello Dolly - Amanda
39. Trail Hello Dolly - Amanda
40. Reining Damn Sullen Distress-Lori MYS Heza Kissin Magnum- Sunni MI Bardaer- Sunni
41. Barrel Racing Brightleaf A Flawless Bet-Lori Nevado - Eagle Talon Fuinneam
42. Pole Bending Brightleaf A Flawless Bet-Lori Nevado - Eagle Talon Fuinneam
M1. Weanling/Yearling Miniature Horses Bavenwood's Vizual Distortion-Lori
M2. Two to Nine Year Old Miniature Horses King Cobra CKS-Lori Baroness Of Saraid - Eagle Talon Fuinneam Saraid Weavers Daughter - Eagle Talon Fuinneam Saraid Shimmerman - Eagle Talon Fuinneam Dream Of Ireland SGC - Eagle Talon Fuinneam Phoenix Heath - Eagle Talon Fuinneam Bavenwoods Sweet Cowgirl - Amanda
M3. Ten and Up Miniature Horses PYR Jubilee-Lori Peppermint's Super Creation-Lori Bryerleighs Sienna - Amanda Dark Chocolate Cookies BWF - Amanda Peppermints Dream Alittle Dream - Amanda Peppermints Seeing Spotz - Amanda REX Ambrostus - Amanda REX Valhalla - Amanda REX Treydan - Amanda
M4. Junior Pleasure Driving
M5. Open Pleasure Driving PYR Jubilee-Lori Peppermint's Super Creation-Lori Bryerleighs Sienna - Amanda Dark Chocolate Cookies BWF - Amanda
M6. Junior Country Pleasure Driving
M7. Open Country Pleasure Driving Peppermint's Super Creation-Lori Bavenwoods Sweet Cowgirl - Amanda
M8. Roadster Driving Phoenix Heath - Eagle Talon Fuinneam
M9. Obstacle Driving PYR Jubilee-Lori King Cobra CKS-Lori Baroness Of Saraid - Eagle Talon Fuinneam Saraid Weavers Daughter - Eagle Talon Fuinneam Saraid Shimmerman - Eagle Talon Fuinneam Dream Of Ireland SGC - Eagle Talon Fuinneam
M10. Liberty PYR Jubilee-Lori King Cobra CKS-Lori Saraid Shimmerman - Eagle Talon Fuinneam Dream Of Ireland SGC - Eagle Talon Fuinneam Phoenix Heath - Eagle Talon Fuinneam Dark Chocolate Cookies BWF - Amanda Peppermints Dream Alittle Dream - Amanda Peppermints Seeing Spotz - Amanda REX Ambrostus - Amanda
M11. Jumper Peppermints Dream Alittle Dream - Amanda REX Valhalla - Amanda
M12. Costume Peppermint's Super Creation-Lori Phoenix Heath - Eagle Talon Fuinneam Peppermints Seeing Spotz - Amanda REX Treydan - Amanda
M13. Versatility King Cobra CKS-Lori REX Valhalla - Amanda
M14. Hunter In-Hand REX Treydan - Amanda
M15. Pairs Driving (please enter: “Horse 1 & Horse 2? on the same line)
M16. Mini Racing
|
|
|
Post by lori on Feb 10, 2019 23:54:41 GMT
2. Weanling/Yearling Fillies Brightleaf Last English Toffee-Lori
3. 2-3 Year Old Colts Brightleaf Last Minute Miracle-Lori Brightleaf Bright Lights-Lori Brightleaf A Flawless Bet-Lori Saraid Rallentando - Eagle Talon Fuinneam Saraid Tjodgeir - Eagle Talon Fuinneam Shamus CKS - Amanda Brightleaf Topeka Takedown-Lori
4. 2-3 Year Old Fillies Brightleaf Simply Rose-Lori Phoenix Sweet Becky-Lori Covfefe RPF-Lori MI Explicit Remarque- Sunni MYS Sheza Pistol Lady- Sunni MYS Packin Righteous Fire- Sunni MI Niamh- Sunni Black Showgirl BM - Eagle Talon Fuinneam Veronas Storm CKS - Amanda
5. 4-6 Year Old Stallions Pineview Sweet Yankee-Lori MI Varyllo- Sunni Devilish RPF- Sunni MYS Heza Kissin Magnum- Sunni Forever Luka RPF- Sunni The Big Chill RPF - Eagle Talon Fuinneam ETM Immortal Kingdom - Eagle Talon Moarga Kristall Zalic RPF - Eagle Talon Fuinneam Brightleaf Flying Monkey-Lori Rocky Road FF-Lori
6. 4-6 Year Old Mares Damn Sullen Distress-Lori Brightleaf Moonsmoke-Lori Street Strutta-Lori Bogna ETM-Lori MI Aigneis- Sunni Phoenix Pot O Gold - Eagle Talon Fuinneam Ripplewood Hurricane - Amanda GI Power De Luxe - Amanda Ripplewood Castaway - Amanda
7. 7-9 Year Old Stallions Rajmund ETM-Lori MI Bardaer- Sunni MI Adynuhls- Sunni Caraleigh Favored Saint- Sunni Vollmand Feuer CE- Sunni MI Quarde- Sunni Manor Premonitions ETM- Sunni Voldsom Brynjar - Eagle Talon Fuinneam Caraleigh Sussex - Eagle Talon Fuinneam Wicked Burn GI - Eagle Talon Fuinneam A Roman Warrior - Amanda
8. 7-9 Year Old Mares Manor Superb Flyer ETM-Lori MI Promenade Sugar and Spice-Lori Ripplewood Rose Tinted-Lori Windblown Rebel Angel- Sunni Windblown Charm- Sunni MI Gavenia- Sunni PYR Magnifika- Sunni MI Wodonar- Sunni Evergreens Helovise - Eagle Talon Fuinneam Veslemoy Wv - Eagle Talon Fuinneam MI Balijord - Eagle Talon Fuinneam Manor Louisianan Jewel ETM - Eagle Talon Fuinneam MI Vornhrae - Eagle Talon Measctha JennyAnyDots - Eagle Talon Measctha Caraleigh Fiona - Amanda Hello Dolly - Amanda Honey Bear - Amanda Valeriana - Amanda
9. 10-14 Year Old Stallions Caraleigh Big Time Playa-Lori Caraleigh Feliz- Sunni PYR Simply Seven - Eagle Talon Fuinneam PYR Boom Headshot - Eagle Talon Measctha Rotor Sand - Eagle Talon Fuinneam Waidmanns Heil - Eagle Talon Fuinneam GSF Phantom Chant - Eagle Talon Fuinneam Bywinds Lamboughini - Eagle Talon Fuinneam Trinity Tadeas - Eagle Talon Fuinneam Caraleigh Dragonsbane - Eagle Talon Measctha Nevado - Eagle Talon Fuinneam Bywinds Kamora - Amanda Xplod - Amanda Fearghas-Lori
10. 10-14 Year Old Mares Eagle Manor Miraculous Obsidian-Lori Continental Drift - Eagle Talon Fuinneam Avalanche - Eagle Talon Fuinneam Ebony Rose-Lori CKS Sundance Melody - Amanda Flame Dancer - Amanda Manor Moonshine From Devon ETM - Amanda MC Silvana - Amanda Mocha Latte - Amanda White Sionne - Amanda
11. 15+ Year Old Stallions Castle Hill's Simple Task-Lori
12. 15+ Year Old Mares Carpe Diem FA-Lori Glencarrig Shannon - Amanda Dogwood's Outer Banks-Lori
13. Open Geldings Phoenix Halwyn-Lori Brightleaf Roll the Dice-Lori Up Lunar Kreek - Eagle Talon Measctha Highland Starr WVF - Eagle Talon Measctha Brightleaf Swiss Chocolate-Lori
P1. Acclaimed Pony Open (400-999 $P) Castle Hill's Simple Task-Lori Phoenix Sweet Becky-Lori Peppermint's Super Creation-Lori Eagle Manor Miraculous Obsidian-Lori Brightleaf Last Minute Miracle-Lori Brightleaf English Toffee-Lori Brightleaf Bright Lights-Lori Brightleaf Swiss Chocolate-Lori Manor Superb Flyer ETM-Lori Brightleaf A Flawless Bet-Lori
14. Sport Horse Prospect Tobago RPF-Lori Phoenix Sweet Becky-Lori MI Niamh- Sunni Black Showgirl BM - Eagle Talon Fuinneam
15. Driving Prospect Brightleaf Last Minute Miracle-Lori Brightleaf Bright Lights-Lori Brightleaf Swiss Chocolate-Lori Covfefe RPF-Lori Tommy Tu-Tone-Lori MI Explicit Remarque- Sunni
16. Western Prospect MYS Sheza Pistol Lady- Sunni MYS Packin Righteous Fire- Sunni
18. First Level Dressage
20. Third Level Dressage MI Quarde- Sunni Wicked Burn GI - Eagle Talon Fuinneam PYR Boom Headshot - Eagle Talon Measctha Bywinds Kamora - Amanda
21. Fourth Level Dressage Windblown Rebel Angel- Sunni Manor Louisianan Jewel ETM - Eagle Talon Fuinneam Rotor Sand - Eagle Talon Fuinneam Waidmanns Heil - Eagle Talon Fuinneam
22. FEI Dressage (state level) Vollmand Feuer CE- Sunni (PSG) Caraleigh Feliz- Sunni (PSG) GSF Phantom Chant - Eagle Talon Fuinneam (Int I)
23. Green Jumper (max height 2’0?) MI Varyllo- Sunni Brightleaf Flying Monkey-Lori
24. Low Pony Jumper 2’6? to 3’0? MI Aigneis- Sunni Kristall Zalic RPF - Eagle Talon Fuinneam Trinity Tadeas - Eagle Talon Fuinneam
26a. Pony Grand Prix 4’0? Bywinds Lamboughini - Eagle Talon Fuinneam MI Vornhrae - Eagle Talon Measctha
27. Green Hunter Pony Brightleaf Moonsmoke-Lori Brightleaf Roll the Dice-Lori Brightleaf Simply Rose-Lori Phoenix Pot O Gold - Eagle Talon Fuinneam Shamus CKS - Amanda
28. Small Hunter Pony Pineview Sweet Yankee-Lori Caraleigh Sussex - Eagle Talon Fuinneam Honey Bear - Amanda Mocha Latte - Amanda Valeriana - Amanda
29. Medium Hunter Pony Carpe Diem FA-Lori Castle Hill's Simple Task-Lori PYR Simply Seven - Eagle Talon Fuinneam Veronas Storm CKS - Amanda
30. Large Hunter Pony Caraleigh Big Time Playa-Lori Kildeer Queen Elizabeth-Lori MI Adynuhls- Sunni MI Gavenia- Sunni Up Lunar Kreek - Eagle Talon Measctha A Roman Warrior - Amanda Caraleigh Fiona - Amanda Flame Dancer - Amanda Glencarrig Shannon - Amanda White Sionne - Amanda Xplod - Amanda
31. Novice Pleasure Pony Brightleaf Last Minute Miracle-Lori ETM Immortal Kingdom - Eagle Talon Moarga Phoenix Heath - Eagle Talon Fuinneam
32. Open Pleasure Pony Eagle Manor Miraculous Obsidian-Lori Manor Superb Flyer ETM-Lori Forever Countessa LLE-Lori Devilish RPF- Sunni Forever Luka RPF- Sunni Manor Premonitions ETM- Sunni MI Wodonar- Sunni Dogwood's Outer Banks-Lori
33. Obstacle Driving Eagle Manor Miraculous Obsidian-Lori Ripplewood Rose Tinted-Lori Saraid Rallentando - Eagle Talon Fuinneam Saraid Tjodgeir - Eagle Talon Fuinneam The Big Chill RPF - Eagle Talon Fuinneam Voldsom Brynjar - Eagle Talon Fuinneam Continental Drift - Eagle Talon Fuinneam Avalanche - Eagle Talon Fuinneam Evergreens Helovise - Eagle Talon Fuinneam Veslemoy Wv - Eagle Talon Fuinneam MI Balijord - Eagle Talon Fuinneam Ripplewood Castaway - Amanda Dogwood's Outer Banks-Lori
34. Driven dressage Brightleaf Last Minute Miracle-Lori Ripplewood Rose Tinted-Lori Saraid Rallentando - Eagle Talon Fuinneam Saraid Tjodgeir - Eagle Talon Fuinneam The Big Chill RPF - Eagle Talon Fuinneam Voldsom Brynjar - Eagle Talon Fuinneam Continental Drift - Eagle Talon Fuinneam Avalanche - Eagle Talon Fuinneam Evergreens Helovise - Eagle Talon Fuinneam Veslemoy Wv - Eagle Talon Fuinneam MI Balijord - Eagle Talon Fuinneam Ripplewood Castaway - Amanda
36. Division II Eventing (Training, Preliminary) Windblown Charm- Sunni PYR Magnifika- Sunni Highland Starr WVF - Eagle Talon Measctha JennyAnyDots - Eagle Talon Measctha GI Power De Luxe - Amanda
37. Division III Eventing (Intermediate, Advanced) Caraleigh Favored Saint- Sunni Caraleigh Dragonsbane - Eagle Talon Measctha CKS Sundance Melody - Amanda Manor Moonshine From Devon ETM - Amanda MC Silvana - Amanda
38. Western Pleasure Hello Dolly - Amanda
39. Trail Hello Dolly - Amanda
40. Reining Damn Sullen Distress-Lori MYS Heza Kissin Magnum- Sunni MI Bardaer- Sunni
41. Barrel Racing Brightleaf A Flawless Bet-Lori Nevado - Eagle Talon Fuinneam
42. Pole Bending Brightleaf A Flawless Bet-Lori Nevado - Eagle Talon Fuinneam
M2. Two to Nine Year Old Miniature Horses King Cobra CKS-Lori Baroness Of Saraid - Eagle Talon Fuinneam Saraid Weavers Daughter - Eagle Talon Fuinneam Saraid Shimmerman - Eagle Talon Fuinneam Dream Of Ireland SGC - Eagle Talon Fuinneam Phoenix Heath - Eagle Talon Fuinneam Bavenwoods Sweet Cowgirl - Amanda
M3. Ten and Up Miniature Horses PYR Jubilee-Lori Peppermint's Super Creation-Lori Bryerleighs Sienna - Amanda Dark Chocolate Cookies BWF - Amanda Peppermints Dream Alittle Dream - Amanda Peppermints Seeing Spotz - Amanda REX Ambrostus - Amanda REX Valhalla - Amanda REX Treydan - Amanda
M5. Open Pleasure Driving PYR Jubilee-Lori Peppermint's Super Creation-Lori Bryerleighs Sienna - Amanda Dark Chocolate Cookies BWF - Amanda
M7. Open Country Pleasure Driving Peppermint's Super Creation-Lori Bavenwoods Sweet Cowgirl - Amanda
M8. Roadster Driving Phoenix Heath - Eagle Talon Fuinneam
M9. Obstacle Driving PYR Jubilee-Lori King Cobra CKS-Lori Baroness Of Saraid - Eagle Talon Fuinneam Saraid Weavers Daughter - Eagle Talon Fuinneam Saraid Shimmerman - Eagle Talon Fuinneam Dream Of Ireland SGC - Eagle Talon Fuinneam
M10. Liberty PYR Jubilee-Lori King Cobra CKS-Lori Saraid Shimmerman - Eagle Talon Fuinneam Dream Of Ireland SGC - Eagle Talon Fuinneam Phoenix Heath - Eagle Talon Fuinneam Dark Chocolate Cookies BWF - Amanda Peppermints Dream Alittle Dream - Amanda Peppermints Seeing Spotz - Amanda REX Ambrostus - Amanda
M12. Costume Peppermint's Super Creation-Lori Phoenix Heath - Eagle Talon Fuinneam Peppermints Seeing Spotz - Amanda REX Treydan - Amanda
M13. Versatility King Cobra CKS-Lori REX Valhalla - Amanda
M16. Mini Racing Reply Quick Reply
|
|
dana
New Member
|
Post by dana on Feb 14, 2019 20:24:08 GMT
Sorry in advance for when it adds all those double lines. I'll also post my entries on the upcoming board (HERE) if the next person wants to just copy and paste the entries from there. 1. Weanling/Yearling Colts
Tobago RPF-Lori
2. Weanling/Yearling Fillies
Brightleaf Last English Toffee-Lori
3. 2-3 Year Old Colts
Brightleaf Last Minute Miracle-Lori
Brightleaf Bright Lights-Lori
Brightleaf A Flawless Bet-Lori
Saraid Rallentando - Eagle Talon Fuinneam
Saraid Tjodgeir - Eagle Talon Fuinneam
Shamus CKS - Amanda
Brightleaf Topeka Takedown-Lori
4. 2-3 Year Old Fillies
Brightleaf Simply Rose-Lori
Phoenix Sweet Becky-Lori
Covfefe RPF-Lori
MI Explicit Remarque- Sunni
MYS Sheza Pistol Lady- Sunni
MYS Packin Righteous Fire- Sunni
MI Niamh- Sunni
Black Showgirl BM - Eagle Talon Fuinneam
Veronas Storm CKS - Amanda
GCh. Back Before Dawn LLE - Lamp Light Equestrian
5. 4-6 Year Old Stallions
Pineview Sweet Yankee-Lori
MI Varyllo- Sunni
Devilish RPF- Sunni
MYS Heza Kissin Magnum- Sunni
Forever Luka RPF- Sunni
The Big Chill RPF - Eagle Talon Fuinneam
ETM Immortal Kingdom - Eagle Talon Moarga
Kristall Zalic RPF - Eagle Talon Fuinneam
Brightleaf Flying Monkey-Lori
Rocky Road FF-Lori
6. 4-6 Year Old Mares
Damn Sullen Distress-Lori
Brightleaf Moonsmoke-Lori
Street Strutta-Lori
Bogna ETM-Lori
MI Aigneis- Sunni
Phoenix Pot O Gold - Eagle Talon Fuinneam
Ripplewood Hurricane - Amanda
GI Power De Luxe - Amanda
Ripplewood Castaway - Amanda
7. 7-9 Year Old Stallions
Rajmund ETM-Lori
MI Bardaer- Sunni
MI Adynuhls- Sunni
Caraleigh Favored Saint- Sunni
Vollmand Feuer CE- Sunni
MI Quarde- Sunni
Manor Premonitions ETM- Sunni
Voldsom Brynjar - Eagle Talon Fuinneam
Caraleigh Sussex - Eagle Talon Fuinneam
Wicked Burn GI - Eagle Talon Fuinneam
A Roman Warrior - Amanda
8. 7-9 Year Old Mares
Manor Superb Flyer ETM-Lori
MI Promenade Sugar and Spice-Lori
Ripplewood Rose Tinted-Lori
Windblown Rebel Angel- Sunni
Windblown Charm- Sunni
MI Gavenia- Sunni
PYR Magnifika- Sunni
MI Wodonar- Sunni
Evergreens Helovise - Eagle Talon Fuinneam
Veslemoy Wv - Eagle Talon Fuinneam
MI Balijord - Eagle Talon Fuinneam
Manor Louisianan Jewel ETM - Eagle Talon Fuinneam
MI Vornhrae - Eagle Talon Measctha
JennyAnyDots - Eagle Talon Measctha
Caraleigh Fiona - Amanda
Hello Dolly - Amanda
Honey Bear - Amanda
Valeriana - Amanda
WCh. Miss Seraphim LLE^^ - Lamp Light Equestrian
9. 10-14 Year Old Stallions
Caraleigh Big Time Playa-Lori
Caraleigh Feliz- Sunni
PYR Simply Seven - Eagle Talon Fuinneam
PYR Boom Headshot - Eagle Talon Measctha
Rotor Sand - Eagle Talon Fuinneam
Waidmanns Heil - Eagle Talon Fuinneam
GSF Phantom Chant - Eagle Talon Fuinneam
Bywinds Lamboughini - Eagle Talon Fuinneam
Trinity Tadeas - Eagle Talon Fuinneam
Caraleigh Dragonsbane - Eagle Talon Measctha
Nevado - Eagle Talon Fuinneam
Bywinds Kamora - Amanda
Xplod - Amanda
Fearghas-Lori
HOF Chrysoberyl CE++++ - Lamp Light Equestrian
10. 10-14 Year Old Mares
Eagle Manor Miraculous Obsidian-Lori
Continental Drift - Eagle Talon Fuinneam
Avalanche - Eagle Talon Fuinneam
Ebony Rose-Lori
CKS Sundance Melody - Amanda
Flame Dancer - Amanda
Manor Moonshine From Devon ETM - Amanda
MC Silvana - Amanda
Mocha Latte - Amanda
White Sionne - Amanda
HBCh. PYR Imperatesse^^ - Lamp Light Equestrian
11. 15+ Year Old Stallions
Castle Hill's Simple Task-Lori
NCh. Winston's Back - Lamp Light Equestrian
12. 15+ Year Old Mares
Carpe Diem FA-Lori
Glencarrig Shannon - Amanda
Dogwood's Outer Banks-Lori
HBCh. Kildeer Opportunity^^ - Lamp Light Equestrian
13. Open Geldings
Phoenix Halwyn-Lori
Brightleaf Roll the Dice-Lori
Up Lunar Kreek - Eagle Talon Measctha
Highland Starr WVF - Eagle Talon Measctha
Brightleaf Swiss Chocolate-Lori
CF1. HF Chincoteague Foundation Ponies Open
Caraleigh Kodachrome-Lori
P1. Acclaimed Pony Open (400-999 $P)
Phoenix Sweet Becky-Lori
Peppermint's Super Creation-Lori
Brightleaf English Toffee-Lori
HOF Chrysoberyl CE++++ - Lamp Light Equestrian
14. Sport Horse Prospect
Tobago RPF-Lori
Phoenix Sweet Becky-Lori
MI Niamh- Sunni
Black Showgirl BM - Eagle Talon Fuinneam
15. Driving Prospect
Covfefe RPF-Lori
Tommy Tu-Tone-Lori
MI Explicit Remarque- Sunni
16. Western Prospect
MYS Sheza Pistol Lady- Sunni
MYS Packin Righteous Fire- Sunni
17. Training Level Dressage
Ebony Rose-Lori
Ripplewood Hurricane - Amanda
18. First Level Dressage
20. Third Level Dressage
MI Quarde- Sunni
Wicked Burn GI - Eagle Talon Fuinneam
PYR Boom Headshot - Eagle Talon Measctha
Bywinds Kamora - Amanda
21. Fourth Level Dressage
Windblown Rebel Angel- Sunni
Manor Louisianan Jewel ETM - Eagle Talon Fuinneam
Rotor Sand - Eagle Talon Fuinneam
Waidmanns Heil - Eagle Talon Fuinneam
22. FEI Dressage (state level)
Vollmand Feuer CE- Sunni (PSG)
Caraleigh Feliz- Sunni (PSG)
GSF Phantom Chant - Eagle Talon Fuinneam (Int I)
23. Green Jumper (max height 2’0?)
MI Varyllo- Sunni
Brightleaf Flying Monkey-Lori
24. Low Pony Jumper 2’6? to 3’0?
MI Aigneis- Sunni
Kristall Zalic RPF - Eagle Talon Fuinneam
Trinity Tadeas - Eagle Talon Fuinneam
26a. Pony Grand Prix 4’0?
Bywinds Lamboughini - Eagle Talon Fuinneam
MI Vornhrae - Eagle Talon Measctha
27. Green Hunter Pony
Brightleaf Moonsmoke-Lori
Brightleaf Roll the Dice-Lori
Brightleaf Simply Rose-Lori
Phoenix Pot O Gold - Eagle Talon Fuinneam
Shamus CKS - Amanda
28. Small Hunter Pony
Pineview Sweet Yankee-Lori
Caraleigh Sussex - Eagle Talon Fuinneam
Honey Bear - Amanda
Mocha Latte - Amanda
Valeriana - Amanda
29. Medium Hunter Pony
Carpe Diem FA-Lori
PYR Simply Seven - Eagle Talon Fuinneam
Veronas Storm CKS - Amanda
30. Large Hunter Pony
Caraleigh Big Time Playa-Lori
Kildeer Queen Elizabeth-Lori
MI Adynuhls- Sunni
MI Gavenia- Sunni
Up Lunar Kreek - Eagle Talon Measctha
A Roman Warrior - Amanda
Caraleigh Fiona - Amanda
Flame Dancer - Amanda
Glencarrig Shannon - Amanda
White Sionne - Amanda
Xplod - Amanda
31. Novice Pleasure Pony
ETM Immortal Kingdom - Eagle Talon Moarga
Phoenix Heath - Eagle Talon Fuinneam
GCh. Back Before Dawn LLE - Lamp Light Equestrian
32. Open Pleasure Pony
Forever Countessa LLE-Lori
Devilish RPF- Sunni
Forever Luka RPF- Sunni
Manor Premonitions ETM- Sunni
MI Wodonar- Sunni
NCh. Winston's Back - Lamp Light Equestrian
33. Obstacle Driving Eagle Manor Miraculous Obsidian-Lori
HOF Chrysoberyl CE++++^ - Lamp Light Equestrian
34. Driven Dressage Brightleaf Last Minute Miracle-Lori
HOF Chrysoberyl CE++++^ - Lamp Light Equestrian
36. Division II Eventing (Training, Preliminary)
Windblown Charm- Sunni
PYR Magnifika- Sunni
Highland Starr WVF - Eagle Talon Measctha
JennyAnyDots - Eagle Talon Measctha
GI Power De Luxe - Amanda
37. Division III Eventing (Intermediate, Advanced)
Caraleigh Favored Saint- Sunni
Caraleigh Dragonsbane - Eagle Talon Measctha
CKS Sundance Melody - Amanda
Manor Moonshine From Devon ETM - Amanda
MC Silvana - Amanda
38. Western Pleasure
Hello Dolly - Amanda
39. Trail
Hello Dolly - Amanda
40. Reining
Damn Sullen Distress-Lori
MYS Heza Kissin Magnum- Sunni
MI Bardaer- Sunni
41. Barrel Racing
42. Pole Bending
M1. Weanling/Yearling Miniature Horses
Bavenwood's Vizual Distortion-Lori
M2. Two to Nine Year Old Miniature Horses
King Cobra CKS-Lori
Baroness Of Saraid - Eagle Talon Fuinneam
Saraid Weavers Daughter - Eagle Talon Fuinneam
Saraid Shimmerman - Eagle Talon Fuinneam
Dream Of Ireland SGC - Eagle Talon Fuinneam
Bavenwoods Sweet Cowgirl - Amanda
M3. Ten and Up Miniature Horses
PYR Jubilee-Lori
Bryerleighs Sienna - Amanda
Dark Chocolate Cookies BWF - Amanda
Peppermints Dream Alittle Dream - Amanda
Peppermints Seeing Spotz - Amanda
REX Ambrostus - Amanda
REX Valhalla - Amanda
REX Treydan - Amanda
GCh. CI Major Glam - Lamp Light Equestrian
M5. Open Pleasure Driving
PYR Jubilee-Lori
Bryerleighs Sienna - Amanda
M7. Open Country Pleasure Driving
Bavenwoods Sweet Cowgirl - Amanda
M8. Roadster Driving
M9. Obstacle Driving
PYR Jubilee-Lori
King Cobra CKS-Lori
Baroness Of Saraid - Eagle Talon Fuinneam
Saraid Weavers Daughter - Eagle Talon Fuinneam
M10. Liberty
PYR Jubilee-Lori
King Cobra CKS-Lori
REX Ambrostus - Amanda
M11. Jumper
REX Valhalla - Amanda
M12. Costume
REX Treydan - Amanda
M13. Versatility
King Cobra CKS-Lori
REX Valhalla - Amanda
M14. Hunter In-Hand
REX Treydan - Amanda
M16. Mini Racing
Reply
Quick Reply
|
|
|
Post by Rae on Mar 6, 2019 2:12:32 GMT
2. Weanling/Yearling Fillies Brightleaf Last English Toffee-Lori Brightleaf Sandalwood - Rae
3. 2-3 Year Old Colts Brightleaf Last Minute Miracle-Lori Brightleaf Bright Lights-Lori Brightleaf A Flawless Bet-Lori Saraid Rallentando - Eagle Talon Fuinneam Saraid Tjodgeir - Eagle Talon Fuinneam Shamus CKS - Amanda Brightleaf Topeka Takedown-Lori Impulsive Impression FF - Rae Brightleaf Julius - Rae Adalgrim FF - Rae
4. 2-3 Year Old Fillies Brightleaf Simply Rose-Lori Phoenix Sweet Becky-Lori Covfefe RPF-Lori MI Explicit Remarque- Sunni MYS Sheza Pistol Lady- Sunni MYS Packin Righteous Fire- Sunni MI Niamh- Sunni Black Showgirl BM - Eagle Talon Fuinneam Veronas Storm CKS - Amanda Jycinta FF - Rae Finally Invited FF - Rae GCh. Back Before Dawn LLE - Lamp Light Equestrian
5. 4-6 Year Old Stallions Pineview Sweet Yankee-Lori MI Varyllo- Sunni Devilish RPF- Sunni MYS Heza Kissin Magnum- Sunni Forever Luka RPF- Sunni The Big Chill RPF - Eagle Talon Fuinneam ETM Immortal Kingdom - Eagle Talon Moarga Kristall Zalic RPF - Eagle Talon Fuinneam Brightleaf Flying Monkey-Lori Rocky Road FF-Lori Taris Sailor FF - Rae Shining Diamond FF - Rae
6. 4-6 Year Old Mares Damn Sullen Distress-Lori Brightleaf Moonsmoke-Lori Street Strutta-Lori Bogna ETM-Lori MI Aigneis- Sunni Phoenix Pot O Gold - Eagle Talon Fuinneam Ripplewood Hurricane - Amanda GI Power De Luxe - Amanda Ripplewood Castaway - Amanda Midnight Obsession FF - Rae DSF Diva Of Doom - Rae Black Widow FF - Rae Ripplewood Sweet Nostalgia - Rae
7. 7-9 Year Old Stallions Rajmund ETM-Lori MI Bardaer- Sunni MI Adynuhls- Sunni Caraleigh Favored Saint- Sunni Vollmand Feuer CE- Sunni MI Quarde- Sunni Manor Premonitions ETM- Sunni Voldsom Brynjar - Eagle Talon Fuinneam Caraleigh Sussex - Eagle Talon Fuinneam Wicked Burn GI - Eagle Talon Fuinneam A Roman Warrior - Amanda MI Altonyrr - Rae Oh That Smarts LLE - Rae Golden Horizon - Rae Zips Sonny Image - Rae King's Gold - Rae
8. 7-9 Year Old Mares Manor Superb Flyer ETM-Lori MI Promenade Sugar and Spice-Lori Ripplewood Rose Tinted-Lori Windblown Rebel Angel- Sunni Windblown Charm- Sunni MI Gavenia- Sunni PYR Magnifika- Sunni MI Wodonar- Sunni Evergreens Helovise - Eagle Talon Fuinneam Veslemoy Wv - Eagle Talon Fuinneam MI Balijord - Eagle Talon Fuinneam Manor Louisianan Jewel ETM - Eagle Talon Fuinneam MI Vornhrae - Eagle Talon Measctha JennyAnyDots - Eagle Talon Measctha Caraleigh Fiona - Amanda Hello Dolly - Amanda Honey Bear - Amanda Valeriana - Amanda WCh. Miss Seraphim LLE^^ - Lamp Light Equestrian Fancy Schmancy - Rae Zoomin To Hollywood - Rae
9. 10-14 Year Old Stallions Caraleigh Big Time Playa-Lori Caraleigh Feliz- Sunni PYR Simply Seven - Eagle Talon Fuinneam PYR Boom Headshot - Eagle Talon Measctha Rotor Sand - Eagle Talon Fuinneam Waidmanns Heil - Eagle Talon Fuinneam GSF Phantom Chant - Eagle Talon Fuinneam Bywinds Lamboughini - Eagle Talon Fuinneam Trinity Tadeas - Eagle Talon Fuinneam Caraleigh Dragonsbane - Eagle Talon Measctha Nevado - Eagle Talon Fuinneam Bywinds Kamora - Amanda Xplod - Amanda Fearghas-Lori HOF Chrysoberyl CE++++ - Lamp Light Equestrian Ride The Lightning - Rae Ripplewood Checkmate - Rae Painted Diablo - Rae Kid O King - Rae Schooled Yo Mama - Rae Wartime Lad - Rae
10. 10-14 Year Old Mares Eagle Manor Miraculous Obsidian-Lori Continental Drift - Eagle Talon Fuinneam Avalanche - Eagle Talon Fuinneam Ebony Rose-Lori CKS Sundance Melody - Amanda Flame Dancer - Amanda Manor Moonshine From Devon ETM - Amanda MC Silvana - Amanda Mocha Latte - Amanda White Sionne - Amanda HBCh. PYR Imperatesse^^ - Lamp Light Equestrian Nice Annette - Rae Nefoedd Angel - Rae KA Quirksome - Rae Aneira - Rae Gold Zipper - Rae Twist N Boogie - Rae
11. 15+ Year Old Stallions Castle Hill's Simple Task-Lori NCh. Winston's Back - Lamp Light Equestrian Mini Cooper - Rae Edgewood's Leprechaun - Rae Little Bugger - Rae Bad Excuse - Rae Gold Invitation - Rae Kids In Heaven - Rae Bywinds Gold Strike - Rae Dirty Dealer - Rae
12. 15+ Year Old Mares Carpe Diem FA-Lori Glencarrig Shannon - Amanda Dogwood's Outer Banks-Lori HBCh. Kildeer Opportunity^^ - Lamp Light Equestrian Bywinds Agave - Rae Sternbergs Larissa - Rae Harwood Dream Time - Rae Road To Damascus - Rae Chiffon Sparkling Dream - Rae Bunbeatable - Rae Happy Little Vegemite - Rae Chick Flick - Rae KA Peppertop - Rae Lucky Excuse - Rae Manor Taken By Storm ETM - Rae Castle Olaris - Rae
13. Open Geldings Phoenix Halwyn-Lori Brightleaf Roll the Dice-Lori Up Lunar Kreek - Eagle Talon Measctha Highland Starr WVF - Eagle Talon Measctha Brightleaf Swiss Chocolate-Lori D Gameboy - Rae Papoose - Rae Skip The Zip - Rae Kushty - Rae Liechtenstein - Rae Don King - Rae Nefoedd Herbie - Rae
P1. Acclaimed Pony Open (400-999 $P) Castle Hill's Simple Task-Lori Phoenix Sweet Becky-Lori Peppermint's Super Creation-Lori Eagle Manor Miraculous Obsidian-Lori Brightleaf Last Minute Miracle-Lori Brightleaf English Toffee-Lori Brightleaf Bright Lights-Lori Brightleaf Swiss Chocolate-Lori Manor Superb Flyer ETM-Lori Brightleaf A Flawless Bet-Lori HOF Chrysoberyl CE++++ - Lamp Light Equestrian
P2. Celebrated Pony Open (1,000-1,749 $P) HBCh. Kildeer Opportunity^^ - Lamp Light Equestrian WCh. Miss Seraphim LLE^^ - Lamp Light Equestrian HBCh. PYR Imperatesse^^ - Lamp Light Equestrian
14. Sport Horse Prospect Tobago RPF-Lori Phoenix Sweet Becky-Lori MI Niamh- Sunni Black Showgirl BM - Eagle Talon Fuinneam Brightleaf Sandalwood - Rae Brightleaf Julius - Rae Jycinta FF - Rae
16. Western Prospect MYS Sheza Pistol Lady- Sunni MYS Packin Righteous Fire- Sunni Impulsive Impression FF - Rae Finally Invited FF - Rae Adalgrim FF - Rae
18. First Level Dressage
19. Second Level Dressage Ripplewood Checkmate - Rae Midnight Obsession FF - Rae DSF Diva Of Doom - Rae
20. Third Level Dressage MI Quarde- Sunni Wicked Burn GI - Eagle Talon Fuinneam PYR Boom Headshot - Eagle Talon Measctha Bywinds Kamora - Amanda Sternbergs Larissa - Rae Nice Annette - Rae
21. Fourth Level Dressage Windblown Rebel Angel- Sunni Manor Louisianan Jewel ETM - Eagle Talon Fuinneam Rotor Sand - Eagle Talon Fuinneam Waidmanns Heil - Eagle Talon Fuinneam MI Altonyrr - Rae
22. FEI Dressage (state level) Vollmand Feuer CE- Sunni (PSG) Caraleigh Feliz- Sunni (PSG) GSF Phantom Chant - Eagle Talon Fuinneam (Int I) Royally Blue - Rae (Int II) Nefoedd Angel - Rae (PSG)
24. Low Pony Jumper 2’6? to 3’0? MI Aigneis- Sunni Kristall Zalic RPF - Eagle Talon Fuinneam Trinity Tadeas - Eagle Talon Fuinneam Manor Taken By Storm ETM - Rae
25. High Pony Jumper 3’0? to 3’6? Bywinds Gold Strike - Rae
26a. Pony Grand Prix 4’0? Bywinds Lamboughini - Eagle Talon Fuinneam MI Vornhrae - Eagle Talon Measctha Castle Olaris - Rae Don King - Rae King's Gold - Rae
27. Green Hunter Pony Brightleaf Moonsmoke-Lori Brightleaf Roll the Dice-Lori Brightleaf Simply Rose-Lori Phoenix Pot O Gold - Eagle Talon Fuinneam Shamus CKS - Amanda Shining Diamond FF - Rae
28. Small Hunter Pony Pineview Sweet Yankee-Lori Caraleigh Sussex - Eagle Talon Fuinneam Honey Bear - Amanda Mocha Latte - Amanda Valeriana - Amanda WCh. Miss Seraphim LLE^^ - Lamp Light Equestrian Happy Little Vegemite - Rae Lucky Excuse - Rae Papoose - Rae
29. Medium Hunter Pony Carpe Diem FA-Lori Castle Hill's Simple Task-Lori PYR Simply Seven - Eagle Talon Fuinneam Veronas Storm CKS - Amanda Gold Invitation - Rae Kids In Heaven - Rae Ripplewood Sweet Nostalgia - Rae Chiffon Sparkling Dream - Rae Bunbeatable - Rae Chick Flick - Rae KA Peppertop - Rae D Gameboy - Rae
30. Large Hunter Pony Caraleigh Big Time Playa-Lori Kildeer Queen Elizabeth-Lori MI Adynuhls- Sunni MI Gavenia- Sunni Up Lunar Kreek - Eagle Talon Measctha A Roman Warrior - Amanda Caraleigh Fiona - Amanda Flame Dancer - Amanda Glencarrig Shannon - Amanda White Sionne - Amanda Xplod - Amanda Painted Diablo - Rae Kid O King - Rae Bad Excuse - Rae Schooled Yo Mama - Rae Zips Sonny Image - Rae Fancy Schmancy - Rae KA Quirksome - Rae Aneira - Rae Skip The Zip - Rae
31. Novice Pleasure Pony Brightleaf Last Minute Miracle-Lori ETM Immortal Kingdom - Eagle Talon Moarga Phoenix Heath - Eagle Talon Fuinneam GCh. Back Before Dawn LLE - Lamp Light Equestrian
32. Open Pleasure Pony Eagle Manor Miraculous Obsidian-Lori Manor Superb Flyer ETM-Lori Forever Countessa LLE-Lori Devilish RPF- Sunni Forever Luka RPF- Sunni Manor Premonitions ETM- Sunni MI Wodonar- Sunni Dogwood's Outer Banks-Lori NCh. Winston's Back - Lamp Light Equestrian WCh. Miss Seraphim LLE^^ - Lamp Light Equestrian
33. Obstacle Driving Eagle Manor Miraculous Obsidian-Lori Ripplewood Rose Tinted-Lori Saraid Rallentando - Eagle Talon Fuinneam Saraid Tjodgeir - Eagle Talon Fuinneam The Big Chill RPF - Eagle Talon Fuinneam Voldsom Brynjar - Eagle Talon Fuinneam Continental Drift - Eagle Talon Fuinneam Avalanche - Eagle Talon Fuinneam Evergreens Helovise - Eagle Talon Fuinneam Veslemoy Wv - Eagle Talon Fuinneam MI Balijord - Eagle Talon Fuinneam Ripplewood Castaway - Amanda Dogwood's Outer Banks-Lori HOF Chrysoberyl CE++++^ - Lamp Light Equestrian Oh That Smarts LLE - Rae Golden Horizon - Rae Road To Damascus - Rae
34. Driven Dressage Brightleaf Last Minute Miracle-Lori Ripplewood Rose Tinted-Lori Saraid Rallentando - Eagle Talon Fuinneam Saraid Tjodgeir - Eagle Talon Fuinneam The Big Chill RPF - Eagle Talon Fuinneam Voldsom Brynjar - Eagle Talon Fuinneam Continental Drift - Eagle Talon Fuinneam Avalanche - Eagle Talon Fuinneam Evergreens Helovise - Eagle Talon Fuinneam Veslemoy Wv - Eagle Talon Fuinneam MI Balijord - Eagle Talon Fuinneam Ripplewood Castaway - Amanda HOF Chrysoberyl CE++++^ - Lamp Light Equestrian Oh That Smarts LLE - Rae Golden Horizon - Rae Road To Damascus - Rae
36. Division II Eventing (Training, Preliminary) Windblown Charm- Sunni PYR Magnifika- Sunni Highland Starr WVF - Eagle Talon Measctha JennyAnyDots - Eagle Talon Measctha GI Power De Luxe - Amanda HBCh. PYR Imperatesse^^ - Lamp Light Equestrian Liechtenstein - Rae Harwood Dream Time - Rae Taris Sailor FF - Rae Little Bugger - Rae
37. Division III Eventing (Intermediate, Advanced) Caraleigh Favored Saint- Sunni Caraleigh Dragonsbane - Eagle Talon Measctha CKS Sundance Melody - Amanda Manor Moonshine From Devon ETM - Amanda MC Silvana - Amanda HBCh. Kildeer Opportunity^^ - Lamp Light Equestrian Kushty - Rae Edgewood's Leprechaun - Rae
38. Western Pleasure Hello Dolly - Amanda Nefoedd Herbie - Rae Zoomin To Hollywood - Rae Twist N Boogie - Rae
39. Trail Hello Dolly - Amanda Nefoedd Herbie - Rae Zoomin To Hollywood - Rae Twist N Boogie - Rae
40. Reining Damn Sullen Distress-Lori MYS Heza Kissin Magnum- Sunni MI Bardaer- Sunni Dirty Dealer - Rae Wartime Lad - Rae Gold Zipper - Rae
41. Barrel Racing Brightleaf A Flawless Bet-Lori Nevado - Eagle Talon Fuinneam Dirty Dealer - Rae Wartime Lad - Rae Gold Zipper - Rae
42. Pole Bending Brightleaf A Flawless Bet-Lori Nevado - Eagle Talon Fuinneam Dirty Dealer - Rae Wartime Lad - Rae Gold Zipper - Rae
M3. Ten and Up Miniature Horses PYR Jubilee-Lori Peppermint's Super Creation-Lori Bryerleighs Sienna - Amanda Dark Chocolate Cookies BWF - Amanda Peppermints Dream Alittle Dream - Amanda Peppermints Seeing Spotz - Amanda REX Ambrostus - Amanda REX Valhalla - Amanda REX Treydan - Amanda GCh. CI Major Glam - Lamp Light Equestrian Mini Cooper - Rae Ride The Lightning - Rae Bywinds Agave - Rae
M5. Open Pleasure Driving PYR Jubilee-Lori Peppermint's Super Creation-Lori Bryerleighs Sienna - Amanda Dark Chocolate Cookies BWF - Amanda Ride The Lightning - Rae
M7. Open Country Pleasure Driving Peppermint's Super Creation-Lori Bavenwoods Sweet Cowgirl - Amanda GCh. CI Major Glam - Lamp Light Equestrian
M8. Roadster Driving Phoenix Heath - Eagle Talon Fuinneam Black Widow FF - Rae
M9. Obstacle Driving PYR Jubilee-Lori King Cobra CKS-Lori Baroness Of Saraid - Eagle Talon Fuinneam Saraid Weavers Daughter - Eagle Talon Fuinneam Saraid Shimmerman - Eagle Talon Fuinneam Dream Of Ireland SGC - Eagle Talon Fuinneam GCh. CI Major Glam - Lamp Light Equestrian Ride The Lightning - Rae Bywinds Agave - Rae Mini Cooper - Rae
M13. Versatility King Cobra CKS-Lori REX Valhalla - Amanda Ride The Lightning - Rae Bywinds Agave - Rae
M16. Mini Racing
|
|