|
Post by Admin on Jan 11, 2020 7:29:29 GMT
1. Weanling/Yearling Colts Roman From Devonshire CKS - Amanda Ludwig Von Power CKS - Amanda Yogi Bear CKS - Amanda
2. Weanling/Yearling Fillies Brightleaf Almond Snickers-Lori Brightleaf Street Fairy-Lori A Roman Candle CKS - Amanda Ginger Whiskey CKS - Amanda Expresso Princess CKS - Amanda
3. 2-3 Year Old Colts Brightleaf Jet Set Spyder-Lori Brightleaf Gladiator-Lori Manor Special Phantom ETM - Amanda Mists of Flame CKS - Amanda
4. 2-3 Year Old Fillies Brightleaf Ailith-Lori Brightleaf Always Cocoa-Lori Covfefe RPF^-Lori Brigthleaf Okoye-Lori Moonshine From Winchester CKS - Amanda Caoimhe of Dresden - Amanda Manor Bold Wartime Lass ETM - Amanda Manor Dawn Of Time ETM - Amanda Manor Ghost Of Bonny Mae ETM - Amanda Manor In Loving Memory ETM - Amanda Starfire Gormlaith - Amanda Champagne Promise CKS - Amanda Eclipse of the Heart CKS - Amanda Castle Keep Lexie - Amanda Icecream Surprise CKS - Amanda Castle Keep Sydney - Amanda MI Explicit Remarque- Sunni MYS Sheza Pistol Lady- Sunni MYS Packin Righteous Fire- Sunni MI Niamh- Sunni Black Showgirl BM - Eagle Talon Fiunneam
5. 4-6 Year Old Stallions Brightleaf Topeka Takedown-Lori Brightleaf Inherit the Stars-Lori RW Grand Dreams - Oak Tree Stables CKS Windsor Beau - Amanda Shamus CKS - Amanda MI Varyllo- Sunni Devilish RPF- Sunni MYS Heza Kissin Magnum- Sunni Forever Luka RPF- Sunni ETM Immortal Kingdom - Eagle Talon Fuinneam Kristall Zalic RPF - Eagle Talon Fuinneam
6. 4-6 Year Old Mares Brightleaf Finnea-Lori A Pirate Rose^-Lori Etta James RPF^+-Lori NCh. FyreWynne LLE+++ - Lamp Light Equestrian SCh. Back in Bordeaux LLE - Lamp Light Equestrian Ripplewood Castaway - Amanda Ripplewood Hurricane - Amanda Veronas Storm CKS - Amanda Phoenix Pot O Gold - Eagle Talon Fuinneam
7. 7-9 Year Old Stallions Whiskey River CKS - Amanda Vollmand Feuer CE- Sunni MI Quarde- Sunni Ripplewood Perfect Recall - Eagle Talon Fuinneam Voldsom Brynjar - Eagle Talon Fuinneam
8. 7-9 Year Old Mares U Struffoli-Lori MI Beane's Golden Heiress-Lori WCh. Miss Seraphim LLE^^ - Lamp Light Equestrian SCh. Back Before Dawn LLE - Lamp Light Equestrian GI Power De Luxe - Amanda Honey Bear - Amanda MI Aigneis- Sunni MI Gavenia- Sunni MI Wodonar- Sunni MI Vornhrae - Eagle Talon Meascrtha
9. 10-14 Year Old Stallions Caraleigh Guy Fawkes-Lori Manor Witty Rapper ETM-Lori NH Yarrman-Lori Bywinds Mint Julep-Lori Fearghas^-Lori U Patogen-Lori HOF Chrysoberyl CE++++/^ - Lamp Light Equestrian A Roman Warrior - Amanda Zosimos Gold WVF - Amanda Bellerephon Moon WVF - Amanda Bywinds Kamora - Amanda MI Bardaer- Sunni MI Adynuhls- Sunni Caraleigh Favored Saint- Sunni Manor Premonitions ETM- Sunni Caraleigh Feliz- Sunni Caraleigh Sussex - Eagle Talon Fuinneam PYR Simply Seven - Eagle Talon Fuinneam Wicked Burn GI - Eagle Talon Fuinneam PYR Boom Headshot - Eagle Talon Measrtha Nevado Trumpeter WVF - Eagle Talon Fuinneam Rotor Sand - Eagle Talon Fuinneam GSF Phantom Chant - Eagle Talon Fuinneam Bywinds Lambourghini - Eagle Talon Fuinneam Trinity Tadeas - Eagle Talon Fuinneam Bywinds Ferrari - Eagle Talon Fuinneam Caraleigh Dragonsbane - Eagle Talon Meascrtha Nevado - Eagle Talon Fuinneam
10. 10-14 Year Old Mares Bywinds Brazilian Rose-Lori Phoenix Briallian-Lori Rootbeer - Oak Tree Stables HBCh. PYR Imperatesse^^ - Lamp Light Equestrian NCh. PYR Hellenika^ - Lamp Light Equestrian Engledown Vivacious - Amanda Bywinds Mercedes - Amanda Caraleigh Fiona - Amanda CKS Summer Eclipse - Amanda Hello Dolly - Amanda Valeriana - Amanda White Sionne - Amanda GCh.MI Lake On Fire - Ems Windblown Rebel Angel- Sunni Windblown Charm- Sunni PYR Magnifika- Sunni MI Balijord - Eagle Talon Fuinneam Evergreens Helovise - Eagle Talon Fuinneam Veslemoy Wv - Eagle Talon Fuinneam Vera Cruz - Eagle Talon Fuinneam DanceTheMoonlightAway - Eagle Talon Fuinneam DS Cute As A Button - Eagle Talon Fuinneam PYR Little Miss Sunshine - Eagle Talon Meascrtha DS Pure Elegance - Eagle Talon Fuinneam JennyAnyDots - Eagle Talon Meascrtha
11. 15+ Year Old Stallions Dogwood's Fairy Dust^^-Lori Bywinds Bugatti - Amanda Xplod - Amanda GCh.Woodley Dio - Ems GCh.Red Sunset Sensation - Ems GCh.SS Valentine's Gift - Ems Shadow's Bog Sullivan - Eagle Talon Fuinneam Painted Morning - Eagle Talon Fuinneam PYR Mister Gold Dubloon - Eagle Talon Fuinneam Waidmanns Heil - Eagle Talon Fuinneam Jarvis - Eagle Talon Meascrtha Donnerstag - Eagle Talon Fuinneam Wicked Neolithic CE - Eagle Talon Fuinneam
12. 15+ Year Old Mares Flawless Frost-Lori Golden Feathers SSH-Lori Narelle Enchanted-Lori Stoney Creek Aileen^-Lori Bywinds Amaretto^-Lori Eagle Manor in the Moment^-Lori HBCh. Kildeer Opportunity^^ - Lamp Light Equestrian Manor Moonshine From Devon ETM - Amanda Ch.GVAS Mystic Wonder - Ems GCh.Find A Penny - Ems SCh.Classic Flirt - Ems Kristall Nadzeija - Eagle Talon Fuinneam Show Crystal - Eagle Talon Fuinneam
13. Open Geldings The Irishman-Lori Bywinds Cadillac-Lori Brightleaf Velvet Glove-Lori Brightleaf Smart Lil' Nip^-Lori Brightleaf Adoramotion-Lori SCh. Pixar LLE+/ - Lamp Light Equestrian PYR Mini Stryke - Eagle Talon Meascrtha Highland Starr WVF - Eagle Talon Meascrtha
F1. Furball Futurity Weanling/Yearling Colts & Fillies
F2. Furball Futurity Two to Three Year Old Colts & Fillies Brightleaf Smart Lil' Nip^-Lori Brightleaf Gladiator-Lori
F3. Furball Futurity Auction Foals Open Brightleaf Smart Lil' Nip^-Lori Brightleaf Gladiator-Lori
CF1. HF Chincoteague Foundation Ponies Open Caraleigh Guy Fawkes-Lori Xplod - Amanda
P1. Acclaimed Pony Open (400-999 $P) A Pirate Rose^-Lori Etta James RPF^+-Lori Stoney Creek Aileen^-Lori Bywinds Amaretto^-Lori Brightleaf Smart Lil' Nip^-Lori Bywinds Keoni^-Lori Covfefe RPF^-Lori Fearghas^-Lori Eagle Manor in the Moment^-Lori HOF Chrysoberyl CE++++/^ - Lamp Light Equestrian NCh. PYR Hellenika^ - Lamp Light Equestrian
P2. Celebrated Pony Open (1,000-1,749 $P) Brightleaf Topeka Takedown^^-Lori DSF Stonehenge Kitten^^-Lori Dogwood's Fairy Dust^^-Lori SmokesOntheWater WI^^-Lori BiteSizedDelight WI^^-Lori HBCh. Kildeer Opportunity^^ - Lamp Light Equestrian HBCh. PYR Imperatesse^^ - Lamp Light Equestrian
P3. Famous Pony Open (1,750-2,999 $P) Brightleaf James Dean^^^-Lori
P4. Illustrious Pony Open (3,000-4,999 $P) P5. Legendary Pony Open (5,000+ $P)
14. Sport Horse Prospect Roman From Devonshire CKS - Amanda Roman Candle CKS - Amanda Moonshine From Winchester CKS - Amanda Ludwig Von Power CKS - Amanda Ginger Whiskey CKS - Amanda Expresso Princess CKS - Amanda Yogi Bear CKS - Amanda Caoimhe of Dresden - Amanda Black Showgirl BM - Eagle Talon Fiunneam
15. Driving Prospect Brightleaf Almond Snickers-Lori Brightleaf Adoramotion-Lori Brightleaf Street Fairy-Lori Brightleaf Jet Set Spyder-Lori Brightleaf Gladiator-Lori
16. Western Prospect
17. Furball Futurity Three Year Old Hunter Classic Brightleaf Smart Lil' Nip^-Lori
18. Furball Futurity Open Pony Hunter Classic
19. Furball Futurity Three Year Old Hunter Under Saddle Classic
20. Furball Futurity Open Hunter Under Saddle Classic
21. Furball Futurity Three Year Old Dressage Test
22. Furball Futurity Open Dressage Classic
23. Furball Futurity Three Year Old Jumper Classic
24. Furball Futurity Open Pony Jumper Classic
25. Furball Futurity Three Year Old Eventing Classic
26. Furball Futurity Three Year Old Open Harness Classic
27. Furball Futurity Open Harness Classic
28. Furball Futurity Three Year Old Ride Under Western Tack
29. Furball Futurity Open Ride Under Western Tack
30. Training Level Dressage A Pirate Rose^-Lori NCh. FyreWynne LLE+++ - Lamp Light Equestrian CKS Windsor Beau - Amanda Ripplewood Castaway - Amanda
31. First Level Dressage RW Grand Dreams - Oak Tree Stables Ripplewood Hurricane - Amanda
32. Second Level Dressage Rootbeer - Oak Tree Stables
33. Third Level Dressage Bywinds Kamora - Amanda
34. Fourth Level Dressage U Struffoli-Lori Bywinds Brazilian Rose-Lori CKS Summer Eclipse - Amanda GCh.SS Valentine's Gift - Ems MI Quarde- Sunni Wicked Burn GI - Eagle Talon Fuinneam PYR Boom Headshot - Eagle Talon Measrtha Vera Cruz - Eagle Talon Fuinneam
35. FEI Dressage (state level) Zosimos Gold WVF(PSG) - Amanda Engledown Vivacious(Intermediare II) - Amanda Windblown Rebel Angel- Sunni (PSG) Vollmand Feuer CE- Sunni (Int I) Caraleigh Feliz- Sunni (Int I) Nevado Trumpeter WVF - Eagle Talon Fuinneam (PSG) Rotor Sand - Eagle Talon Fuinneam (PSG) Waidmanns Heil - Eagle Talon Fuinneam (PSG) DanceTheMoonlightAway - Eagle Talon Fuinneam (Int I) GSF Phantom Chant - Eagle Talon Fuinneam (Int I)
36. Green Jumper (max height 2’0?)
37. Low Pony Jumper 2’6? to 3’0? MI Varyllo- Sunni Kristall Zalic RPF - Eagle Talon Fuinneam Trinity Tadeas - Eagle Talon Fuinneam
38. High Pony Jumper 3’0? to 3’6? Manor Witty Rapper ETM-Lori Bywinds Mercedes - Amanda Ch.GVAS Mystic Wonder - Ems GCh.MI Lake On Fire - Ems MI Aigneis- Sunni DS Cute As A Button - Eagle Talon Fuinneam
39a. Pony Grand Prix 4’0? Bywinds Cadillac-Lori Bywinds Bugatti - Amanda Bywinds Lambourghini - Eagle Talon Fuinneam MI Vornhrae - Eagle Talon Meascrtha Bywinds Ferrari - Eagle Talon Fuinneam PYR Little Miss Sunshine - Eagle Talon Meascrtha DS Pure Elegance - Eagle Talon Fuinneam Jarvis - Eagle Talon Meascrtha Donnerstag - Eagle Talon Fuinneam Wicked Neolithic CE - Eagle Talon Fuinneam
39b. HFPA Gold Prix 4’6 to 5’0? (at least 5 Pony Grand Prix wins)
40. Green Hunter Pony Brightleaf Velvet Glove-Lori Brightleaf Smart Lil' Nip^-Lori Black Showgirl BM - Eagle Talon Fiunneam
41. Small Hunter Pony Phoenix Briallian-Lori WCh. Miss Seraphim LLE^^ - Lamp Light Equestrian Honey Bear - Amanda Valeriana - Amanda GCh.Woodley Dio - Ems SCh.Classic Flirt - Ems Phoenix Pot O Gold - Eagle Talon Fuinneam Caraleigh Sussex - Eagle Talon Fuinneam Kristall Nadzeija - Eagle Talon Fuinneam Show Crystal - Eagle Talon Fuinneam
42. Medium Hunter Pony Etta James RPF^+-Lori Bywinds Mint Julep-Lori Bywinds Amaretto^-Lori NCh. FyreWynne LLE+++ - Lamp Light Equestrian Veronas Storm CKS - Amanda PYR Simply Seven - Eagle Talon Fuinneam
43. Large Hunter Pony Golden Feathers SSH-Lori Narelle Enchanted-Lori NH Yarrman-Lori Stoney Creek Aileen^-Lori SCh. Pixar LLE+/ - Lamp Light Equestrian A Roman Warrior - Amanda Bellerephon Moon WVF - Amanda Caraleigh Fiona - Amanda Shamus CKS - Amanda White Sionne - Amanda Xplod - Amanda GCh.Find A Penny - Ems MI Adynuhls- Sunni MI Gavenia- Sunni Painted Morning - Eagle Talon Fuinneam PYR Mister Gold Dubloon - Eagle Talon Fuinneam
44. Novice Pleasure Pony Brightleaf Inherit the Stars-Lori Brightleaf Always Cocoa-Lori Covfefe RPF^-Lori Brigthleaf Okoye-Lori SCh. Pixar LLE+/ - Lamp Light Equestrian MI Explicit Remarque- Sunni
45. Open Pleasure Pony MI Beane's Golden Heiress-Lori Dogwood's Fairy Dust^^-Lori Fearghas^-Lori WCh. Miss Seraphim LLE^^ - Lamp Light Equestrian SCh. Back Before Dawn LLE - Lamp Light Equestrian SCh. Back in Bordeaux LLE - Lamp Light Equestrian Devilish RPF- Sunni Forever Luka RPF- Sunni Manor Premonitions ETM- Sunni MI Wodonar- Sunni
46. Obstacle Driving Brightleaf Inherit the Stars-Lori Dogwood's Fairy Dust^^-Lori Fearghas^-Lori U Patogen-Lori Eagle Manor in the Moment^-Lori HOF Chrysoberyl CE++++/^ - Lamp Light Equestrian NCh. PYR Hellenika^ - Lamp Light Equestrian
47. Driven dressage Brightleaf Always Cocoa-Lori Brigthleaf Okoye-Lori Dogwood's Fairy Dust^^-Lori Fearghas^-Lori U Patogen-Lori Eagle Manor in the Moment^-Lori HOF Chrysoberyl CE++++/^ - Lamp Light Equestrian NCh. PYR Hellenika^ - Lamp Light Equestrian GCh.Red Sunset Sensation - Ems Shadow's Bog Sullivan - Eagle Talon Fuinneam
48. Division I Eventing (Pre-Novice, Novice) MI Niamh- Sunni
49. Division II Eventing (Training, Preliminary) The Irishman-Lori Whiskey River CKS - Amanda Windblown Charm- Sunni PYR Magnifika- Sunni JennyAnyDots - Eagle Talon Meascrtha
50. Division III Eventing (Intermediate, Advanced) HBCh. Kildeer Opportunity^^ - Lamp Light Equestrian HBCh. PYR Imperatesse^^ - Lamp Light Equestrian GI Power De Luxe - Amanda Manor Moonshine From Devon ETM - Amanda Caraleigh Favored Saint- Sunni Highland Starr WVF - Eagle Talon Meascrtha Caraleigh Dragonsbane - Eagle Talon Meascrtha
51. Western Pleasure Hello Dolly - Amanda MYS Sheza Pistol Lady- Sunni
52. Trail Hello Dolly - Amanda MYS Sheza Pistol Lady- Sunni
53. Reining Brightleaf Topeka Takedown-Lori MYS Heza Kissin Magnum- Sunni MI Bardaer- Sunni MYS Packin Righteous Fire- Sunni
54. Barrel Racing Nevado - Eagle Talon Fuinneam
55. Pole Bending Nevado - Eagle Talon Fuinneam
56. Fine Harness 57. Park Under Saddle 58. Country English Pleasure 59. Park Harness 60. Country Pleasure Driving 61. Roadster To Bike 62. Roadster To Ride
63. Combined Driving: Turnout 64. Combined Driving: Driven Dressage 65. Combined Driving: Marathon 66. Combined Driving: Cones
M1. Weanling/Yearling Miniature Horses Brightleaf Salvo-Lori
M2. Two to Nine Year Old Miniature Horses Brightleaf James Dean^^^-Lori Bavenwoods Sweet Cowgirl - Amanda CKS Astoria Wheelin n' Dealing - Amanda CKS Golden Boy - Amanda Absolutely Not WI - Eagle Talon Fuinneam Whitewood Exceptional Abigail - Eagle Talon Fuinneam Whitewood Gold Mine - Eagle Talon Fuinneam Whitewood SizeQueen - Eagle Talon Fuinneam Phoenix Heath - Eagle Talon Fuinneam Eagle Manor Supercharged Hemi - Eagle Talon Fuinneam
M3. Ten and Up Miniature Horses Byerleigh's Bubba Boone-Lori DSF Stonehenge Kitten^^-Lori Bywinds Keoni^-Lori Peppermint's Follow the Rules-Lori SmokesOntheWater WI-Lori BiteSizedDelight WI-Lori Bryerleighs Sienna - Amanda Dark Chocolate Cookies BWF - Amanda Peppermints Dream Alittle Dream - Amanda Peppermints Seeing Spotz - Amanda Whitewood Luminescent - Eagle Talon Fuinneam Whitewood Princess - Eagle Talon Slaibh Serenity's Rebel Without A Cause - Eagle Talon Fuinneam James Dean - Eagle Talon Fuinneam Silver Bullet - Eagle Talon Fuinneam Zimmerman - Eagle Talon Fuinneam Albuquerque - Eagle Talon Fuinneam
M4. Junior Pleasure Driving CKS Astoria Wheelin n' Dealing - Amanda CKS Golden Boy - Amanda
M5. Open Pleasure Driving Byerleigh's Bubba Boone-Lori Peppermint's Follow the Rules-Lori Bryerleighs Sienna - Amanda Dark Chocolate Cookies BWF - Amanda Peppermints Seeing Spotz - Amanda
M6. Junior Country Pleasure Driving
M7. Open Country Pleasure Driving Bywinds Keoni^-Lori DSF Stonehenge Kitten^^-Lori Bavenwoods Sweet Cowgirl - Amanda
M8. Roadster Driving Bywinds Keoni^-Lori
M9. Obstacle Driving DSF Stonehenge Kitten^^-Lori Brightleaf James Dean^^^-Lori Peppermint's Follow the Rules-Lori SmokesOntheWater WI-Lori BiteSizedDelight WI-Lori Dark Chocolate Cookies BWF - Amanda
M10. Liberty Byerleigh's Bubba Boone-Lori Brightleaf Salvo-Lori SmokesOntheWater WI-Lori BiteSizedDelight WI-Lori Bavenwoods Sweet Cowgirl - Amanda Bryerleighs Sienna - Amanda
M11. Jumper
M12. Costume Byerleigh's Bubba Boone-Lori
M13. Versatility Peppermint's Follow the Rules-Lori Peppermints Dream Alittle Dream - Amanda
M14. Hunter In-Hand Peppermints Dream Alittle Dream - Amanda
M15. Pairs Driving (please enter: “Horse 1 & Horse 2? on the same line)
M16. Mini Racing M17. Fine Harness M18. Combined Driving: Turnout M19. Combined Driving: Driven Dressage M20. Combined Driving: Marathon M21. Combined Driving: Cones
|
|
|
Post by lori on Jan 12, 2020 0:03:22 GMT
1. Weanling/Yearling Colts Roman From Devonshire CKS - Amanda Ludwig Von Power CKS - Amanda Yogi Bear CKS - Amanda
2. Weanling/Yearling Fillies Brightleaf Almond Snickers-Lori Brightleaf Street Fairy-Lori A Roman Candle CKS - Amanda Ginger Whiskey CKS - Amanda Expresso Princess CKS - Amanda
3. 2-3 Year Old Colts Brightleaf Jet Set Spyder-Lori Brightleaf Gladiator-Lori Manor Special Phantom ETM - Amanda Mists of Flame CKS - Amanda
4. 2-3 Year Old Fillies Brightleaf Ailith-Lori Brightleaf Always Cocoa-Lori Covfefe RPF^-Lori Brigthleaf Okoye-Lori Moonshine From Winchester CKS - Amanda Caoimhe of Dresden - Amanda Manor Bold Wartime Lass ETM - Amanda Manor Dawn Of Time ETM - Amanda Manor Ghost Of Bonny Mae ETM - Amanda Manor In Loving Memory ETM - Amanda Starfire Gormlaith - Amanda Champagne Promise CKS - Amanda Eclipse of the Heart CKS - Amanda Castle Keep Lexie - Amanda Icecream Surprise CKS - Amanda Castle Keep Sydney - Amanda MI Explicit Remarque- Sunni MYS Sheza Pistol Lady- Sunni MYS Packin Righteous Fire- Sunni MI Niamh- Sunni Black Showgirl BM - Eagle Talon Fiunneam
5. 4-6 Year Old Stallions Brightleaf Topeka Takedown-Lori Brightleaf Inherit the Stars-Lori RW Grand Dreams - Oak Tree Stables CKS Windsor Beau - Amanda Shamus CKS - Amanda MI Varyllo- Sunni Devilish RPF- Sunni MYS Heza Kissin Magnum- Sunni Forever Luka RPF- Sunni ETM Immortal Kingdom - Eagle Talon Fuinneam Kristall Zalic RPF - Eagle Talon Fuinneam
6. 4-6 Year Old Mares Brightleaf Finnea-Lori A Pirate Rose^-Lori NCh. FyreWynne LLE+++ - Lamp Light Equestrian SCh. Back in Bordeaux LLE - Lamp Light Equestrian Ripplewood Castaway - Amanda Ripplewood Hurricane - Amanda Veronas Storm CKS - Amanda Phoenix Pot O Gold - Eagle Talon Fuinneam
7. 7-9 Year Old Stallions Whiskey River CKS - Amanda Vollmand Feuer CE- Sunni MI Quarde- Sunni Ripplewood Perfect Recall - Eagle Talon Fuinneam Voldsom Brynjar - Eagle Talon Fuinneam
8. 7-9 Year Old Mares U Struffoli-Lori WCh. Miss Seraphim LLE^^ - Lamp Light Equestrian SCh. Back Before Dawn LLE - Lamp Light Equestrian GI Power De Luxe - Amanda Honey Bear - Amanda MI Aigneis- Sunni MI Gavenia- Sunni MI Wodonar- Sunni MI Vornhrae - Eagle Talon Meascrtha
9. 10-14 Year Old Stallions Caraleigh Guy Fawkes-Lori Manor Witty Rapper ETM-Lori NH Yarrman-Lori Bywinds Mint Julep-Lori U Patogen-Lori HOF Chrysoberyl CE++++/^ - Lamp Light Equestrian A Roman Warrior - Amanda Zosimos Gold WVF - Amanda Bellerephon Moon WVF - Amanda Bywinds Kamora - Amanda MI Bardaer- Sunni MI Adynuhls- Sunni Caraleigh Favored Saint- Sunni Manor Premonitions ETM- Sunni Caraleigh Feliz- Sunni Caraleigh Sussex - Eagle Talon Fuinneam PYR Simply Seven - Eagle Talon Fuinneam Wicked Burn GI - Eagle Talon Fuinneam PYR Boom Headshot - Eagle Talon Measrtha Nevado Trumpeter WVF - Eagle Talon Fuinneam Rotor Sand - Eagle Talon Fuinneam GSF Phantom Chant - Eagle Talon Fuinneam Bywinds Lambourghini - Eagle Talon Fuinneam Trinity Tadeas - Eagle Talon Fuinneam Bywinds Ferrari - Eagle Talon Fuinneam Caraleigh Dragonsbane - Eagle Talon Meascrtha Nevado - Eagle Talon Fuinneam
10. 10-14 Year Old Mares Bywinds Brazilian Rose-Lori Phoenix Briallian-Lori Rootbeer - Oak Tree Stables HBCh. PYR Imperatesse^^ - Lamp Light Equestrian NCh. PYR Hellenika^ - Lamp Light Equestrian Engledown Vivacious - Amanda Bywinds Mercedes - Amanda Caraleigh Fiona - Amanda CKS Summer Eclipse - Amanda Hello Dolly - Amanda Valeriana - Amanda White Sionne - Amanda GCh.MI Lake On Fire - Ems Windblown Rebel Angel- Sunni Windblown Charm- Sunni PYR Magnifika- Sunni MI Balijord - Eagle Talon Fuinneam Evergreens Helovise - Eagle Talon Fuinneam Veslemoy Wv - Eagle Talon Fuinneam Vera Cruz - Eagle Talon Fuinneam DanceTheMoonlightAway - Eagle Talon Fuinneam DS Cute As A Button - Eagle Talon Fuinneam PYR Little Miss Sunshine - Eagle Talon Meascrtha DS Pure Elegance - Eagle Talon Fuinneam JennyAnyDots - Eagle Talon Meascrtha
11. 15+ Year Old Stallions Bywinds Bugatti - Amanda Xplod - Amanda GCh.Woodley Dio - Ems GCh.Red Sunset Sensation - Ems GCh.SS Valentine's Gift - Ems Shadow's Bog Sullivan - Eagle Talon Fuinneam Painted Morning - Eagle Talon Fuinneam PYR Mister Gold Dubloon - Eagle Talon Fuinneam Waidmanns Heil - Eagle Talon Fuinneam Jarvis - Eagle Talon Meascrtha Donnerstag - Eagle Talon Fuinneam Wicked Neolithic CE - Eagle Talon Fuinneam
12. 15+ Year Old Mares Flawless Frost-Lori Golden Feathers SSH-Lori Narelle Enchanted-Lori Eagle Manor in the Moment^-Lori HBCh. Kildeer Opportunity^^ - Lamp Light Equestrian Manor Moonshine From Devon ETM - Amanda Ch.GVAS Mystic Wonder - Ems GCh.Find A Penny - Ems SCh.Classic Flirt - Ems Kristall Nadzeija - Eagle Talon Fuinneam Show Crystal - Eagle Talon Fuinneam
13. Open Geldings The Irishman-Lori Bywinds Cadillac-Lori Brightleaf Velvet Glove-Lori Brightleaf Smart Lil' Nip^-Lori Brightleaf Adoramotion-Lori SCh. Pixar LLE+/ - Lamp Light Equestrian PYR Mini Stryke - Eagle Talon Meascrtha Highland Starr WVF - Eagle Talon Meascrtha
F2. Furball Futurity Two to Three Year Old Colts & Fillies Brightleaf Smart Lil' Nip^-Lori Brightleaf Gladiator-Lori
F3. Furball Futurity Auction Foals Open Brightleaf Smart Lil' Nip^-Lori Brightleaf Gladiator-Lori
CF1. HF Chincoteague Foundation Ponies Open Caraleigh Guy Fawkes-Lori Xplod - Amanda
P1. Acclaimed Pony Open (400-999 $P) A Pirate Rose^-Lori Brightleaf Smart Lil' Nip^-Lori Bywinds Keoni^-Lori Covfefe RPF^-Lori Eagle Manor in the Moment^-Lori HOF Chrysoberyl CE++++/^ - Lamp Light Equestrian NCh. PYR Hellenika^ - Lamp Light Equestrian
P2. Celebrated Pony Open (1,000-1,749 $P) Brightleaf Topeka Takedown^^-Lori DSF Stonehenge Kitten^^-Lori SmokesOntheWater WI^^-Lori BiteSizedDelight WI^^-Lori HBCh. Kildeer Opportunity^^ - Lamp Light Equestrian HBCh. PYR Imperatesse^^ - Lamp Light Equestrian
P3. Famous Pony Open (1,750-2,999 $P)
14. Sport Horse Prospect Roman From Devonshire CKS - Amanda Roman Candle CKS - Amanda Moonshine From Winchester CKS - Amanda Ludwig Von Power CKS - Amanda Ginger Whiskey CKS - Amanda Expresso Princess CKS - Amanda Yogi Bear CKS - Amanda Caoimhe of Dresden - Amanda Black Showgirl BM - Eagle Talon Fiunneam
15. Driving Prospect Brightleaf Almond Snickers-Lori Brightleaf Adoramotion-Lori Brightleaf Street Fairy-Lori Brightleaf Jet Set Spyder-Lori Brightleaf Gladiator-Lori
16. Western Prospect
17. Furball Futurity Three Year Old Hunter Classic Brightleaf Smart Lil' Nip^-Lori
30. Training Level Dressage A Pirate Rose^-Lori NCh. FyreWynne LLE+++ - Lamp Light Equestrian CKS Windsor Beau - Amanda Ripplewood Castaway - Amanda
31. First Level Dressage RW Grand Dreams - Oak Tree Stables Ripplewood Hurricane - Amanda
34. Fourth Level Dressage U Struffoli-Lori Bywinds Brazilian Rose-Lori CKS Summer Eclipse - Amanda GCh.SS Valentine's Gift - Ems MI Quarde- Sunni Wicked Burn GI - Eagle Talon Fuinneam PYR Boom Headshot - Eagle Talon Measrtha Vera Cruz - Eagle Talon Fuinneam
35. FEI Dressage (state level) Zosimos Gold WVF(PSG) - Amanda Engledown Vivacious(Intermediare II) - Amanda Windblown Rebel Angel- Sunni (PSG) Vollmand Feuer CE- Sunni (Int I) Caraleigh Feliz- Sunni (Int I) Nevado Trumpeter WVF - Eagle Talon Fuinneam (PSG) Rotor Sand - Eagle Talon Fuinneam (PSG) Waidmanns Heil - Eagle Talon Fuinneam (PSG) DanceTheMoonlightAway - Eagle Talon Fuinneam (Int I) GSF Phantom Chant - Eagle Talon Fuinneam (Int I)
37. Low Pony Jumper 2’6? to 3’0? MI Varyllo- Sunni Kristall Zalic RPF - Eagle Talon Fuinneam Trinity Tadeas - Eagle Talon Fuinneam
38. High Pony Jumper 3’0? to 3’6? Manor Witty Rapper ETM-Lori Bywinds Mercedes - Amanda Ch.GVAS Mystic Wonder - Ems GCh.MI Lake On Fire - Ems MI Aigneis- Sunni DS Cute As A Button - Eagle Talon Fuinneam
39a. Pony Grand Prix 4’0? Bywinds Cadillac-Lori Bywinds Bugatti - Amanda Bywinds Lambourghini - Eagle Talon Fuinneam MI Vornhrae - Eagle Talon Meascrtha Bywinds Ferrari - Eagle Talon Fuinneam PYR Little Miss Sunshine - Eagle Talon Meascrtha DS Pure Elegance - Eagle Talon Fuinneam Jarvis - Eagle Talon Meascrtha Donnerstag - Eagle Talon Fuinneam Wicked Neolithic CE - Eagle Talon Fuinneam
40. Green Hunter Pony Brightleaf Velvet Glove-Lori Brightleaf Smart Lil' Nip^-Lori Black Showgirl BM - Eagle Talon Fiunneam
41. Small Hunter Pony Phoenix Briallian-Lori WCh. Miss Seraphim LLE^^ - Lamp Light Equestrian Honey Bear - Amanda Valeriana - Amanda GCh.Woodley Dio - Ems SCh.Classic Flirt - Ems Phoenix Pot O Gold - Eagle Talon Fuinneam Caraleigh Sussex - Eagle Talon Fuinneam Kristall Nadzeija - Eagle Talon Fuinneam Show Crystal - Eagle Talon Fuinneam
42. Medium Hunter Pony Bywinds Mint Julep-Lori NCh. FyreWynne LLE+++ - Lamp Light Equestrian Veronas Storm CKS - Amanda PYR Simply Seven - Eagle Talon Fuinneam
43. Large Hunter Pony Golden Feathers SSH-Lori Narelle Enchanted-Lori NH Yarrman-Lori SCh. Pixar LLE+/ - Lamp Light Equestrian A Roman Warrior - Amanda Bellerephon Moon WVF - Amanda Caraleigh Fiona - Amanda Shamus CKS - Amanda White Sionne - Amanda Xplod - Amanda GCh.Find A Penny - Ems MI Adynuhls- Sunni MI Gavenia- Sunni Painted Morning - Eagle Talon Fuinneam PYR Mister Gold Dubloon - Eagle Talon Fuinneam
44. Novice Pleasure Pony Brightleaf Inherit the Stars-Lori Brightleaf Always Cocoa-Lori Covfefe RPF^-Lori Brigthleaf Okoye-Lori SCh. Pixar LLE+/ - Lamp Light Equestrian MI Explicit Remarque- Sunni
45. Open Pleasure Pony WCh. Miss Seraphim LLE^^ - Lamp Light Equestrian SCh. Back Before Dawn LLE - Lamp Light Equestrian SCh. Back in Bordeaux LLE - Lamp Light Equestrian Devilish RPF- Sunni Forever Luka RPF- Sunni Manor Premonitions ETM- Sunni MI Wodonar- Sunni
46. Obstacle Driving Brightleaf Inherit the Stars-Lori HOF Chrysoberyl CE++++/^ - Lamp Light Equestrian NCh. PYR Hellenika^ - Lamp Light Equestrian
47. Driven dressage Brightleaf Always Cocoa-Lori Brigthleaf Okoye-Lori HOF Chrysoberyl CE++++/^ - Lamp Light Equestrian NCh. PYR Hellenika^ - Lamp Light Equestrian GCh.Red Sunset Sensation - Ems Shadow's Bog Sullivan - Eagle Talon Fuinneam
49. Division II Eventing (Training, Preliminary) The Irishman-Lori Whiskey River CKS - Amanda Windblown Charm- Sunni PYR Magnifika- Sunni JennyAnyDots - Eagle Talon Meascrtha
50. Division III Eventing (Intermediate, Advanced) HBCh. Kildeer Opportunity^^ - Lamp Light Equestrian HBCh. PYR Imperatesse^^ - Lamp Light Equestrian GI Power De Luxe - Amanda Manor Moonshine From Devon ETM - Amanda Caraleigh Favored Saint- Sunni Highland Starr WVF - Eagle Talon Meascrtha Caraleigh Dragonsbane - Eagle Talon Meascrtha
53. Reining Brightleaf Topeka Takedown-Lori MYS Heza Kissin Magnum- Sunni MI Bardaer- Sunni MYS Packin Righteous Fire- Sunni
56. Fine Harness 57. Park Under Saddle 58. Country English Pleasure 59. Park Harness 60. Country Pleasure Driving 61. Roadster To Bike 62. Roadster To Ride
63. Combined Driving: Turnout Eagle Manor in the Moment-Lori U Patogen-Lori
64. Combined Driving: Driven Dressage Eagle Manor in the Moment-Lori U Patogen-Lori
65. Combined Driving: Marathon Eagle Manor in the Moment-Lori U Patogen-Lori
66. Combined Driving: Cones Eagle Manor in the Moment-Lori U Patogen-Lori
M1. Weanling/Yearling Miniature Horses Brightleaf Salvo-Lori Brightleaf Onyx Legend-Lori
M2. Two to Nine Year Old Miniature Horses Bavenwoods Sweet Cowgirl - Amanda CKS Astoria Wheelin n' Dealing - Amanda CKS Golden Boy - Amanda Absolutely Not WI - Eagle Talon Fuinneam Whitewood Exceptional Abigail - Eagle Talon Fuinneam Whitewood Gold Mine - Eagle Talon Fuinneam Whitewood SizeQueen - Eagle Talon Fuinneam Phoenix Heath - Eagle Talon Fuinneam Eagle Manor Supercharged Hemi - Eagle Talon Fuinneam
M3. Ten and Up Miniature Horses Byerleigh's Bubba Boone-Lori DSF Stonehenge Kitten^^-Lori Bywinds Keoni^-Lori Peppermint's Follow the Rules-Lori SmokesOntheWater WI-Lori BiteSizedDelight WI-Lori Bryerleighs Sienna - Amanda Dark Chocolate Cookies BWF - Amanda Peppermints Dream Alittle Dream - Amanda Peppermints Seeing Spotz - Amanda Whitewood Luminescent - Eagle Talon Fuinneam Whitewood Princess - Eagle Talon Slaibh Serenity's Rebel Without A Cause - Eagle Talon Fuinneam James Dean - Eagle Talon Fuinneam Silver Bullet - Eagle Talon Fuinneam Zimmerman - Eagle Talon Fuinneam Albuquerque - Eagle Talon Fuinneam Bywinds Belenus-Lori
M4. Junior Pleasure Driving CKS Astoria Wheelin n' Dealing - Amanda CKS Golden Boy - Amanda
M5. Open Pleasure Driving Byerleigh's Bubba Boone-Lori Peppermint's Follow the Rules-Lori Bryerleighs Sienna - Amanda Dark Chocolate Cookies BWF - Amanda Peppermints Seeing Spotz - Amanda Bywinds Belenus-Lori
M7. Open Country Pleasure Driving Bywinds Keoni^-Lori DSF Stonehenge Kitten^^-Lori Bavenwoods Sweet Cowgirl - Amanda
M9. Obstacle Driving DSF Stonehenge Kitten^^-Lori Peppermint's Follow the Rules-Lori Dark Chocolate Cookies BWF - Amanda Bywinds Belenus-Lori
M10. Liberty Byerleigh's Bubba Boone-Lori Brightleaf Salvo-Lori Bavenwoods Sweet Cowgirl - Amanda Bryerleighs Sienna - Amanda
M11. Jumper
M12. Costume Byerleigh's Bubba Boone-Lori Bywinds Belenus-Lori
M13. Versatility Peppermint's Follow the Rules-Lori Peppermints Dream Alittle Dream - Amanda
M16. Mini Racing M17. Fine Harness DSF Stonehenge Kitten-Lori Byerleigh's Bubba Boone-Lori
M18. Combined Driving: Turnout SmokesontheWater WI-Lori BiteSizedDelight WI-Lori
M19. Combined Driving: Driven Dressage SmokesontheWater WI-Lori BiteSizedDelight WI-Lori
M20. Combined Driving: Marathon SmokesontheWater WI-Lori BiteSizedDelight WI-Lori
M21. Combined Driving: Cones SmokesontheWater WI-Lori BiteSizedDelight WI-Lori
|
|
|
Post by minerva on Jan 25, 2020 11:43:14 GMT
3. 2-3 Year Old Colts Brightleaf Jet Set Spyder-Lori Brightleaf Gladiator-Lori Manor Special Phantom ETM - Amanda Mists of Flame CKS - Amanda Brightleaf Hiram - Minerva
6. 4-6 Year Old Mares Brightleaf Finnea-Lori A Pirate Rose^-Lori Etta James RPF^+-Lori NCh. FyreWynne LLE+++ - Lamp Light Equestrian SCh. Back in Bordeaux LLE - Lamp Light Equestrian Ripplewood Castaway - Amanda Ripplewood Hurricane - Amanda Veronas Storm CKS - Amanda Phoenix Pot O Gold - Eagle Talon Fuinneam
8. 7-9 Year Old Mares U Struffoli-Lori MI Beane's Golden Heiress-Lori WCh. Miss Seraphim LLE^^ - Lamp Light Equestrian SCh. Back Before Dawn LLE - Lamp Light Equestrian GI Power De Luxe - Amanda Honey Bear - Amanda MI Aigneis- Sunni MI Gavenia- Sunni MI Wodonar- Sunni MI Vornhrae - Eagle Talon Meascrtha
9. 10-14 Year Old Stallions Caraleigh Guy Fawkes-Lori Manor Witty Rapper ETM-Lori NH Yarrman-Lori Bywinds Mint Julep-Lori Fearghas^-Lori U Patogen-Lori HOF Chrysoberyl CE++++/^ - Lamp Light Equestrian A Roman Warrior - Amanda Zosimos Gold WVF - Amanda Bellerephon Moon WVF - Amanda Bywinds Kamora - Amanda MI Bardaer- Sunni MI Adynuhls- Sunni Caraleigh Favored Saint- Sunni Manor Premonitions ETM- Sunni Caraleigh Feliz- Sunni Caraleigh Sussex - Eagle Talon Fuinneam PYR Simply Seven - Eagle Talon Fuinneam Wicked Burn GI - Eagle Talon Fuinneam PYR Boom Headshot - Eagle Talon Measrtha Nevado Trumpeter WVF - Eagle Talon Fuinneam Rotor Sand - Eagle Talon Fuinneam GSF Phantom Chant - Eagle Talon Fuinneam Bywinds Lambourghini - Eagle Talon Fuinneam Trinity Tadeas - Eagle Talon Fuinneam Bywinds Ferrari - Eagle Talon Fuinneam Caraleigh Dragonsbane - Eagle Talon Meascrtha Nevado - Eagle Talon Fuinneam
11. 15+ Year Old Stallions Dogwood's Fairy Dust^^-Lori Bywinds Bugatti - Amanda Xplod - Amanda GCh.Woodley Dio - Ems GCh.Red Sunset Sensation - Ems GCh.SS Valentine's Gift - Ems Shadow's Bog Sullivan - Eagle Talon Fuinneam Painted Morning - Eagle Talon Fuinneam PYR Mister Gold Dubloon - Eagle Talon Fuinneam Waidmanns Heil - Eagle Talon Fuinneam Jarvis - Eagle Talon Meascrtha Donnerstag - Eagle Talon Fuinneam Wicked Neolithic CE - Eagle Talon Fuinneam
12. 15+ Year Old Mares Flawless Frost-Lori Golden Feathers SSH-Lori Narelle Enchanted-Lori Stoney Creek Aileen^-Lori Bywinds Amaretto^-Lori Eagle Manor in the Moment^-Lori HBCh. Kildeer Opportunity^^ - Lamp Light Equestrian Manor Moonshine From Devon ETM - Amanda Ch.GVAS Mystic Wonder - Ems GCh.Find A Penny - Ems SCh.Classic Flirt - Ems Kristall Nadzeija - Eagle Talon Fuinneam Show Crystal - Eagle Talon Fuinneam
P1. Acclaimed Pony Open (400-999 $P) A Pirate Rose^-Lori Etta James RPF^+-Lori Stoney Creek Aileen^-Lori Bywinds Amaretto^-Lori Brightleaf Smart Lil' Nip^-Lori Bywinds Keoni^-Lori Covfefe RPF^-Lori Fearghas^-Lori Eagle Manor in the Moment^-Lori HOF Chrysoberyl CE++++/^ - Lamp Light Equestrian NCh. PYR Hellenika^ - Lamp Light Equestrian
P2. Celebrated Pony Open (1,000-1,749 $P) Brightleaf Topeka Takedown^^-Lori DSF Stonehenge Kitten^^-Lori Dogwood's Fairy Dust^^-Lori SmokesOntheWater WI^^-Lori BiteSizedDelight WI^^-Lori HBCh. Kildeer Opportunity^^ - Lamp Light Equestrian HBCh. PYR Imperatesse^^ - Lamp Light Equestrian
15. Driving Prospect Brightleaf Almond Snickers-Lori Brightleaf Adoramotion-Lori Brightleaf Street Fairy-Lori Brightleaf Jet Set Spyder-Lori Brightleaf Gladiator-Lori Brightleaf Hiram - Minerva
16. Western Prospect
42. Medium Hunter Pony Etta James RPF^+-Lori Bywinds Mint Julep-Lori Bywinds Amaretto^-Lori NCh. FyreWynne LLE+++ - Lamp Light Equestrian Veronas Storm CKS - Amanda PYR Simply Seven - Eagle Talon Fuinneam
43. Large Hunter Pony Golden Feathers SSH-Lori Narelle Enchanted-Lori NH Yarrman-Lori Stoney Creek Aileen^-Lori SCh. Pixar LLE+/ - Lamp Light Equestrian A Roman Warrior - Amanda Bellerephon Moon WVF - Amanda Caraleigh Fiona - Amanda Shamus CKS - Amanda White Sionne - Amanda Xplod - Amanda GCh.Find A Penny - Ems MI Adynuhls- Sunni MI Gavenia- Sunni Painted Morning - Eagle Talon Fuinneam PYR Mister Gold Dubloon - Eagle Talon Fuinneam
45. Open Pleasure Pony MI Beane's Golden Heiress-Lori Dogwood's Fairy Dust^^-Lori Fearghas^-Lori WCh. Miss Seraphim LLE^^ - Lamp Light Equestrian SCh. Back Before Dawn LLE - Lamp Light Equestrian SCh. Back in Bordeaux LLE - Lamp Light Equestrian Devilish RPF- Sunni Forever Luka RPF- Sunni Manor Premonitions ETM- Sunni MI Wodonar- Sunni
46. Obstacle Driving Brightleaf Inherit the Stars-Lori Dogwood's Fairy Dust^^-Lori Fearghas^-Lori U Patogen-Lori Eagle Manor in the Moment^-Lori HOF Chrysoberyl CE++++/^ - Lamp Light Equestrian NCh. PYR Hellenika^ - Lamp Light Equestrian
47. Driven dressage Brightleaf Always Cocoa-Lori Brigthleaf Okoye-Lori Dogwood's Fairy Dust^^-Lori Fearghas^-Lori U Patogen-Lori Eagle Manor in the Moment^-Lori HOF Chrysoberyl CE++++/^ - Lamp Light Equestrian NCh. PYR Hellenika^ - Lamp Light Equestrian GCh.Red Sunset Sensation - Ems Shadow's Bog Sullivan - Eagle Talon Fuinneam
63. Combined Driving: Turnout 64. Combined Driving: Driven Dressage 65. Combined Driving: Marathon 66. Combined Driving: Cones
M2. Two to Nine Year Old Miniature Horses Brightleaf James Dean^^^-Lori Bavenwoods Sweet Cowgirl - Amanda CKS Astoria Wheelin n' Dealing - Amanda CKS Golden Boy - Amanda Absolutely Not WI - Eagle Talon Fuinneam Whitewood Exceptional Abigail - Eagle Talon Fuinneam Whitewood Gold Mine - Eagle Talon Fuinneam Whitewood SizeQueen - Eagle Talon Fuinneam Phoenix Heath - Eagle Talon Fuinneam Eagle Manor Supercharged Hemi - Eagle Talon Fuinneam
M3. Ten and Up Miniature Horses Byerleigh's Bubba Boone-Lori DSF Stonehenge Kitten^^-Lori Bywinds Keoni^-Lori Peppermint's Follow the Rules-Lori SmokesOntheWater WI-Lori BiteSizedDelight WI-Lori Bryerleighs Sienna - Amanda Dark Chocolate Cookies BWF - Amanda Peppermints Dream Alittle Dream - Amanda Peppermints Seeing Spotz - Amanda Whitewood Luminescent - Eagle Talon Fuinneam Whitewood Princess - Eagle Talon Slaibh Serenity's Rebel Without A Cause - Eagle Talon Fuinneam James Dean - Eagle Talon Fuinneam Silver Bullet - Eagle Talon Fuinneam Zimmerman - Eagle Talon Fuinneam Albuquerque - Eagle Talon Fuinneam
M5. Open Pleasure Driving Byerleigh's Bubba Boone-Lori Peppermint's Follow the Rules-Lori Bryerleighs Sienna - Amanda Dark Chocolate Cookies BWF - Amanda Peppermints Seeing Spotz - Amanda
M9. Obstacle Driving DSF Stonehenge Kitten^^-Lori Brightleaf James Dean^^^-Lori Peppermint's Follow the Rules-Lori SmokesOntheWater WI-Lori BiteSizedDelight WI-Lori Dark Chocolate Cookies BWF - Amanda
M10. Liberty Byerleigh's Bubba Boone-Lori Brightleaf Salvo-Lori SmokesOntheWater WI-Lori BiteSizedDelight WI-Lori Bavenwoods Sweet Cowgirl - Amanda Bryerleighs Sienna - Amanda
M11. Jumper
M16. Mini Racing M17. Fine Harness M18. Combined Driving: Turnout M19. Combined Driving: Driven Dressage M20. Combined Driving: Marathon M21. Combined Driving: Cones
|
|
|
Post by Rae on Feb 6, 2020 3:02:03 GMT
1. Weanling/Yearling Colts Roman From Devonshire CKS - Amanda Ludwig Von Power CKS - Amanda Yogi Bear CKS - Amanda Cthaeh FF - Rae
2. Weanling/Yearling Fillies Brightleaf Almond Snickers-Lori Brightleaf Street Fairy-Lori A Roman Candle CKS - Amanda Ginger Whiskey CKS - Amanda Expresso Princess CKS - Amanda Brandy Alexander FF - Rae Anilin FF - Rae
3. 2-3 Year Old Colts Brightleaf Jet Set Spyder-Lori Brightleaf Gladiator-Lori Manor Special Phantom ETM - Amanda Mists of Flame CKS - Amanda Brightleaf Hiram - Minerva Kamphari FF - Rae Donetsk DE - Rae GI Comtes de Champagne - Rae Impulsive Impression FF - Rae
4. 2-3 Year Old Fillies Brightleaf Ailith-Lori Brightleaf Always Cocoa-Lori Covfefe RPF^-Lori Brigthleaf Okoye-Lori Moonshine From Winchester CKS - Amanda Caoimhe of Dresden - Amanda Manor Bold Wartime Lass ETM - Amanda Manor Dawn Of Time ETM - Amanda Manor Ghost Of Bonny Mae ETM - Amanda Manor In Loving Memory ETM - Amanda Starfire Gormlaith - Amanda Champagne Promise CKS - Amanda Eclipse of the Heart CKS - Amanda Castle Keep Lexie - Amanda Icecream Surprise CKS - Amanda Castle Keep Sydney - Amanda MI Explicit Remarque- Sunni MYS Sheza Pistol Lady- Sunni MYS Packin Righteous Fire- Sunni MI Niamh- Sunni Black Showgirl BM - Eagle Talon Fiunneam Brightleaf Sandalwood - Rae Vietta Lant FF - Rae Sparkle Plenty FF - Rae Inyssa FF - Rae Hot Spunk FF - Rae
5. 4-6 Year Old Stallions Brightleaf Topeka Takedown-Lori Brightleaf Inherit the Stars-Lori RW Grand Dreams - Oak Tree Stables CKS Windsor Beau - Amanda Shamus CKS - Amanda MI Varyllo- Sunni Devilish RPF- Sunni MYS Heza Kissin Magnum- Sunni Forever Luka RPF- Sunni ETM Immortal Kingdom - Eagle Talon Fuinneam Kristall Zalic RPF - Eagle Talon Fuinneam Venetian Spectre DE - Rae Brightleaf Julius - Rae Adalgrim FF - Rae
6. 4-6 Year Old Mares Brightleaf Finnea-Lori A Pirate Rose^-Lori Etta James RPF^+-Lori NCh. FyreWynne LLE+++ - Lamp Light Equestrian SCh. Back in Bordeaux LLE - Lamp Light Equestrian Ripplewood Castaway - Amanda Ripplewood Hurricane - Amanda Veronas Storm CKS - Amanda Phoenix Pot O Gold - Eagle Talon Fuinneam Jycinta FF - Rae Scarlet Witch FF - Rae Pepper Potts FF - Rae Holy Ghost PVE - Rae Finally Invited FF - Rae
7. 7-9 Year Old Stallions Whiskey River CKS - Amanda Vollmand Feuer CE- Sunni MI Quarde- Sunni Ripplewood Perfect Recall - Eagle Talon Fuinneam Voldsom Brynjar - Eagle Talon Fuinneam Oh That Smarts LLE - Rae Skip The Crusade PVE - Rae
8. 7-9 Year Old Mares U Struffoli-Lori MI Beane's Golden Heiress-Lori WCh. Miss Seraphim LLE^^ - Lamp Light Equestrian SCh. Back Before Dawn LLE - Lamp Light Equestrian GI Power De Luxe - Amanda Honey Bear - Amanda MI Aigneis- Sunni MI Gavenia- Sunni MI Wodonar- Sunni MI Vornhrae - Eagle Talon Meascrtha Blackburn Fantasy PVE - Rae
9. 10-14 Year Old Stallions Caraleigh Guy Fawkes-Lori Manor Witty Rapper ETM-Lori NH Yarrman-Lori Bywinds Mint Julep-Lori Fearghas^-Lori U Patogen-Lori HOF Chrysoberyl CE++++/^ - Lamp Light Equestrian A Roman Warrior - Amanda Zosimos Gold WVF - Amanda Bellerephon Moon WVF - Amanda Bywinds Kamora - Amanda MI Bardaer- Sunni MI Adynuhls- Sunni Caraleigh Favored Saint- Sunni Manor Premonitions ETM- Sunni Caraleigh Feliz- Sunni Caraleigh Sussex - Eagle Talon Fuinneam PYR Simply Seven - Eagle Talon Fuinneam Wicked Burn GI - Eagle Talon Fuinneam PYR Boom Headshot - Eagle Talon Measrtha Nevado Trumpeter WVF - Eagle Talon Fuinneam Rotor Sand - Eagle Talon Fuinneam GSF Phantom Chant - Eagle Talon Fuinneam Bywinds Lambourghini - Eagle Talon Fuinneam Trinity Tadeas - Eagle Talon Fuinneam Bywinds Ferrari - Eagle Talon Fuinneam Caraleigh Dragonsbane - Eagle Talon Meascrtha Nevado - Eagle Talon Fuinneam Bywinds Broadsword - Rae Golden Horizon - Rae Little Fella - Rae Painted Diablo - Rae DSF Smokin' Perfection - Rae
10. 10-14 Year Old Mares Bywinds Brazilian Rose-Lori Phoenix Briallian-Lori Rootbeer - Oak Tree Stables HBCh. PYR Imperatesse^^ - Lamp Light Equestrian NCh. PYR Hellenika^ - Lamp Light Equestrian Engledown Vivacious - Amanda Bywinds Mercedes - Amanda Caraleigh Fiona - Amanda CKS Summer Eclipse - Amanda Hello Dolly - Amanda Valeriana - Amanda White Sionne - Amanda GCh.MI Lake On Fire - Ems Windblown Rebel Angel- Sunni Windblown Charm- Sunni PYR Magnifika- Sunni MI Balijord - Eagle Talon Fuinneam Evergreens Helovise - Eagle Talon Fuinneam Veslemoy Wv - Eagle Talon Fuinneam Vera Cruz - Eagle Talon Fuinneam DanceTheMoonlightAway - Eagle Talon Fuinneam DS Cute As A Button - Eagle Talon Fuinneam PYR Little Miss Sunshine - Eagle Talon Meascrtha DS Pure Elegance - Eagle Talon Fuinneam JennyAnyDots - Eagle Talon Meascrtha Nice Annette - Rae
11. 15+ Year Old Stallions Dogwood's Fairy Dust^^-Lori Bywinds Bugatti - Amanda Xplod - Amanda GCh.Woodley Dio - Ems GCh.Red Sunset Sensation - Ems GCh.SS Valentine's Gift - Ems Shadow's Bog Sullivan - Eagle Talon Fuinneam Painted Morning - Eagle Talon Fuinneam PYR Mister Gold Dubloon - Eagle Talon Fuinneam Waidmanns Heil - Eagle Talon Fuinneam Jarvis - Eagle Talon Meascrtha Donnerstag - Eagle Talon Fuinneam Wicked Neolithic CE - Eagle Talon Fuinneam Bywinds Gold Strike - Rae
12. 15+ Year Old Mares Flawless Frost-Lori Golden Feathers SSH-Lori Narelle Enchanted-Lori Stoney Creek Aileen^-Lori Bywinds Amaretto^-Lori Eagle Manor in the Moment^-Lori HBCh. Kildeer Opportunity^^ - Lamp Light Equestrian Manor Moonshine From Devon ETM - Amanda Ch.GVAS Mystic Wonder - Ems GCh.Find A Penny - Ems SCh.Classic Flirt - Ems Kristall Nadzeija - Eagle Talon Fuinneam Show Crystal - Eagle Talon Fuinneam Sternbergs Larissa - Rae Harwood Dream Time - Rae Road To Damascus - Rae KA Quirksome - Rae Aneira - Rae Gold Zipper - Rae
F1. Furball Futurity Weanling/Yearling Colts & Fillies Anilin FF - Rae Cthaeh FF - Rae
F2. Furball Futurity Two to Three Year Old Colts & Fillies Brightleaf Smart Lil' Nip^-Lori Brightleaf Gladiator-Lori Vietta Lant FF - Rae Sparkle Plenty FF - Rae Kamphari FF - Rae Inyssa FF - Rae
14. Sport Horse Prospect Roman From Devonshire CKS - Amanda Roman Candle CKS - Amanda Moonshine From Winchester CKS - Amanda Ludwig Von Power CKS - Amanda Ginger Whiskey CKS - Amanda Expresso Princess CKS - Amanda Yogi Bear CKS - Amanda Caoimhe of Dresden - Amanda Black Showgirl BM - Eagle Talon Fiunneam Donetsk DE - Rae Hot Spunk FF - Rae Inyssa FF - Rae Sparkle Plenty FF - Rae Vietta Lant FF - Rae Brightleaf Sandalwood - Rae Cthaeh FF - Rae Anilin FF - Rae
15. Driving Prospect Brightleaf Almond Snickers-Lori Brightleaf Adoramotion-Lori Brightleaf Street Fairy-Lori Brightleaf Jet Set Spyder-Lori Brightleaf Gladiator-Lori Brightleaf Hiram - Minerva Brandy Alexander FF - Rae
16. Western Prospect Impulsive Impression FF - Rae GI Comtes de Champagne - Rae
25. Furball Futurity Three Year Old Eventing Classic Inyssa FF - Rae
30. Training Level Dressage A Pirate Rose^-Lori NCh. FyreWynne LLE+++ - Lamp Light Equestrian CKS Windsor Beau - Amanda Ripplewood Castaway - Amanda Jycinta FF - Rae
32. Second Level Dressage Rootbeer - Oak Tree Stables Venetian Spectre DE - Rae Bywinds Broadsword - Rae
33. Third Level Dressage Bywinds Kamora - Amanda Ripplewood Checkmate - Rae Midnight Obsession FF - Rae DSF Diva of Doom - Rae
34. Fourth Level Dressage U Struffoli-Lori Bywinds Brazilian Rose-Lori CKS Summer Eclipse - Amanda GCh.SS Valentine's Gift - Ems MI Quarde- Sunni Wicked Burn GI - Eagle Talon Fuinneam PYR Boom Headshot - Eagle Talon Measrtha Vera Cruz - Eagle Talon Fuinneam Sternbergs Larissa - Rae Nice Annette - Rae
35. FEI Dressage (state level) Zosimos Gold WVF(PSG) - Amanda Engledown Vivacious(Intermediare II) - Amanda Windblown Rebel Angel- Sunni (PSG) Vollmand Feuer CE- Sunni (Int I) Caraleigh Feliz- Sunni (Int I) Nevado Trumpeter WVF - Eagle Talon Fuinneam (PSG) Rotor Sand - Eagle Talon Fuinneam (PSG) Waidmanns Heil - Eagle Talon Fuinneam (PSG) DanceTheMoonlightAway - Eagle Talon Fuinneam (Int I) GSF Phantom Chant - Eagle Talon Fuinneam (Int I) MI Altonyrr - Rae (PSG)
36. Green Jumper (max height 2’0?) Brightleaf Julius - Rae
39a. Pony Grand Prix 4’0? Bywinds Cadillac-Lori Bywinds Bugatti - Amanda Bywinds Lambourghini - Eagle Talon Fuinneam MI Vornhrae - Eagle Talon Meascrtha Bywinds Ferrari - Eagle Talon Fuinneam PYR Little Miss Sunshine - Eagle Talon Meascrtha DS Pure Elegance - Eagle Talon Fuinneam Jarvis - Eagle Talon Meascrtha Donnerstag - Eagle Talon Fuinneam Wicked Neolithic CE - Eagle Talon Fuinneam Castle Olaris - Rae King's Gold - Rae Bywinds Gold Strike - Rae
40. Green Hunter Pony Brightleaf Velvet Glove-Lori Brightleaf Smart Lil' Nip^-Lori Black Showgirl BM - Eagle Talon Fiunneam Pepper Potts FF - Rae Holy Ghost PVE - Rae
42. Medium Hunter Pony Etta James RPF^+-Lori Bywinds Mint Julep-Lori Bywinds Amaretto^-Lori NCh. FyreWynne LLE+++ - Lamp Light Equestrian Veronas Storm CKS - Amanda PYR Simply Seven - Eagle Talon Fuinneam Shining Diamond FF - Rae KA Peppertop - Rae
43. Large Hunter Pony Golden Feathers SSH-Lori Narelle Enchanted-Lori NH Yarrman-Lori Stoney Creek Aileen^-Lori SCh. Pixar LLE+/ - Lamp Light Equestrian A Roman Warrior - Amanda Bellerephon Moon WVF - Amanda Caraleigh Fiona - Amanda Shamus CKS - Amanda White Sionne - Amanda Xplod - Amanda GCh.Find A Penny - Ems MI Adynuhls- Sunni MI Gavenia- Sunni Painted Morning - Eagle Talon Fuinneam PYR Mister Gold Dubloon - Eagle Talon Fuinneam Painted Diablo - Rae Kid O King - Rae Bad Excuse - Rae Schooled Yo Mama - Rae KA Quirksome - Rae Aneira - Rae
49. Division II Eventing (Training, Preliminary) The Irishman-Lori Whiskey River CKS - Amanda Windblown Charm- Sunni PYR Magnifika- Sunni JennyAnyDots - Eagle Talon Meascrtha Harwood Dream Time - Rae Taris Sailor FF - Rae Little Bugger - Rae
51. Western Pleasure Hello Dolly - Amanda MYS Sheza Pistol Lady- Sunni Adalgrim FF - Rae Skip The Crusade PVE - Rae Finally Invited FF - Rae
52. Trail Hello Dolly - Amanda MYS Sheza Pistol Lady- Sunni Adalgrim FF - Rae Skip The Crusade PVE - Rae Finally Invited FF - Rae
53. Reining Brightleaf Topeka Takedown-Lori MYS Heza Kissin Magnum- Sunni MI Bardaer- Sunni MYS Packin Righteous Fire- Sunni Blackburn Fantasy PVE - Rae Gold Zipper - Rae DSF Smokin' Perfection - Rae
54. Barrel Racing Nevado - Eagle Talon Fuinneam Blackburn Fantasy PVE - Rae Gold Zipper - Rae DSF Smokin' Perfection - Rae
55. Pole Bending Nevado - Eagle Talon Fuinneam Blackburn Fantasy PVE - Rae Gold Zipper - Rae DSF Smokin' Perfection - Rae
56. Fine Harness 57. Park Under Saddle 58. Country English Pleasure 59. Park Harness Black Widow FF - Rae
60. Country Pleasure Driving 61. Roadster To Bike Black Widow FF - Rae
62. Roadster To Ride
63. Combined Driving: Turnout Oh That Smarts LLE - Rae Golden Horizon - Rae Little Fella - Rae Road To Damascus - Rae Scarlett Witch FF - Rae
64. Combined Driving: Driven Dressage Oh That Smarts LLE - Rae Golden Horizon - Rae Little Fella - Rae Road To Damascus - Rae Scarlett Witch FF - Rae
65. Combined Driving: Marathon Oh That Smarts LLE - Rae Golden Horizon - Rae Little Fella - Rae Road To Damascus - Rae Scarlett Witch FF - Rae
66. Combined Driving: Cones Oh That Smarts LLE - Rae Golden Horizon - Rae Little Fella - Rae Road To Damascus - Rae Scarlett Witch FF - Rae
M2. Two to Nine Year Old Miniature Horses Brightleaf James Dean^^^-Lori Bavenwoods Sweet Cowgirl - Amanda CKS Astoria Wheelin n' Dealing - Amanda CKS Golden Boy - Amanda Absolutely Not WI - Eagle Talon Fuinneam Whitewood Exceptional Abigail - Eagle Talon Fuinneam Whitewood Gold Mine - Eagle Talon Fuinneam Whitewood SizeQueen - Eagle Talon Fuinneam Phoenix Heath - Eagle Talon Fuinneam Eagle Manor Supercharged Hemi - Eagle Talon Fuinneam Cinco Sensation FF - Rae
M3. Ten and Up Miniature Horses Byerleigh's Bubba Boone-Lori DSF Stonehenge Kitten^^-Lori Bywinds Keoni^-Lori Peppermint's Follow the Rules-Lori SmokesOntheWater WI-Lori BiteSizedDelight WI-Lori Bryerleighs Sienna - Amanda Dark Chocolate Cookies BWF - Amanda Peppermints Dream Alittle Dream - Amanda Peppermints Seeing Spotz - Amanda Whitewood Luminescent - Eagle Talon Fuinneam Whitewood Princess - Eagle Talon Slaibh Serenity's Rebel Without A Cause - Eagle Talon Fuinneam James Dean - Eagle Talon Fuinneam Silver Bullet - Eagle Talon Fuinneam Zimmerman - Eagle Talon Fuinneam Albuquerque - Eagle Talon Fuinneam Dirty Dansir - Rae Bywinds Agave - Rae Ride The Lightning - Rae
M5. Open Pleasure Driving Byerleigh's Bubba Boone-Lori Peppermint's Follow the Rules-Lori Bryerleighs Sienna - Amanda Dark Chocolate Cookies BWF - Amanda Peppermints Seeing Spotz - Amanda Ride The Lightning - Rae Dirty Dansir - Rae
M10. Liberty Byerleigh's Bubba Boone-Lori Brightleaf Salvo-Lori SmokesOntheWater WI-Lori BiteSizedDelight WI-Lori Bavenwoods Sweet Cowgirl - Amanda Bryerleighs Sienna - Amanda Dirty Dansir - Rae
M11. Jumper Dirty Dansir - Rae
M13. Versatility Peppermint's Follow the Rules-Lori Peppermints Dream Alittle Dream - Amanda Dirty Dansir - Rae
M16. Mini Racing M17. Fine Harness M18. Combined Driving: Turnout Bywinds Agave - Rae Cinco Sensation FF - Rae
M19. Combined Driving: Driven Dressage Bywinds Agave - Rae Cinco Sensation FF - Rae
M20. Combined Driving: Marathon Bywinds Agave - Rae Cinco Sensation FF - Rae
M21. Combined Driving: Cones Bywinds Agave - Rae Cinco Sensation FF - Rae
|
|